Cara Commentarius (latin for Kjære Dagbok...)


Velkommen!

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig!

I nåtiden er jeg en 38 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her!

La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå.

Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen.

Så feil kan man ta!

Klem fra Mona

 

 

4 kommentarer

charlotte79

08.03.2016 kl.23:45

Åhhhh... Var dette det eneste innlegget fra no tid?? Håper det kommer flere :::)))

Mona Korsell Bønke

09.03.2016 kl.12:54

charlotte79: Morsomt at du liker innholdet! Alt er fra den gang jeg var tenåring. Hva tenkte du på med nåtid? =)

charlotte79

09.03.2016 kl.13:55

Om deg NO ... Innlegg fra din hverdag NO :)))

Mona Korsell Bønke

09.03.2016 kl.14:08

charlotte79: Hehe... Det er ikke så interessant! =) Mye morsommere å kikke tilbake i arkivet! =D

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits