Den kuuleste opplevelsen i hele mitt liv!

 

 

14. oktober 1989

Kjære dagbok,

Nå må jeg fortelle deg det kuuleste som har hendt i hele mitt liv. Jeg husker alt som om det var i går, selv om det var en uke siden i dag. Jeg hadde nettopp hatt besøk av Anita, og hun skulle reise hjem. Da fant vi ut at jeg skulle være med og sove hos tante de første dagene.

Du skjønner, jeg og Anita, vi hadde ringt til kontakttelefon fra telefonkiosken på Busstorvet. Der fikk vi kontakt med en som kalte seg Glenn. Vi ba ham om å ringe tilbake til oss og det gjorde han. Da vi spurte om adressen nølte han litt, men etter en stund innrømmet han at han ikke het Glenn, men Lars. Så fikk vi adressen så snakket han leeeeenge med Anita også fikk vi vite at han var kameraten til Morten L og at han skulle til Morten i helga. Da ble Anita glad, jeg óg for den saks skyld.

Så kom vi til Siggerud på lørdags kveld. Vi sykla som gale til Morten, men selfølgelig var dem ikke hjemme. På søndag kom Anita til meg ganske tidlig, for hu skulle passe Linda og etterpå så skulle hun sitte i sekreteriatet kassa i hallen. Det hadde hun selfølgelig sagt til Lars. Da vi kom til hallen var det nesten ingen der, så vi satt oss ned for å vente. Etter en stund kom Lars og Morten.

Gjett om vi ble forelska!!

Vi spurte Stian om han kunne sjekke hva Lars het så vi kunne være sikre. Han sa han het Henrik, men det trodde vi ikke noe på, for det måtte være Lars. Etter langt og lenge var hallen kampene ferdige. Og vi gikk. Vi lette etter M. og L. for harde livet, men hver gang vi så dem turte vi ikke å si hei en gang! Tålig pysete til å være meg ihvertfall!

På mandag dro jo Anita på skolen og jeg måtte jo bli hjemme for hun måtte jo spørre først. På kvelden da dro tante til sykehuset og jeg skulle sove hos Anita, for jeg skulle jo være med på skolen. På tirsdag grua jeg meg litt, men det gikk bra. Det er den kuuleste klassen som fins. Jeg ble forelsket i 5 gutter i 7. klasse! Det er: Glenn ?, John-Ingvar Dal, Tommy Hansen, Morten Berg og Sølve ?, men Sølve går ikke på Siggerud lenger. Jeg forteller om onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag siden.

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits