Mona blir EMO!

 

 

21. desember 1989

Kjære dagbok,

Jeg er så trist at jeg kunne dø! Mormor er død! Ååå! Jeg sitter og gråter. Pappa og Morgan og Mads har ikke gråti. Jo, forresten, Morgan gråt litt istad.

Nesten hele familien kommer hit etterpå i dag! Etterpå kommer tante Elin og henter oss. Vi skal til mormor en siste gang. Hun skal begraves i Trøgstad, tror jeg. Mormor ville dø selv. Hun hadde jo bare vondt. Å herregud som jeg er glad i mormor. Hun døde i dag kvart over tolv på natta. Skulle ønske det var meg i steden! Stakkars mormor.

Nå er hun i himmelen. Hun har ikke vondt mer. 

Hva skal jeg gjøre med gaven til mormor?

Morfar kan godt vise seg. Tenk på mormor morfar! Gråt. Jeg vil dø jeg også! 


Hadet.


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!


* Et av de store, viktige, eksistensielle spørsmålene i livet når man har mistet noen man er glad i! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits