Daddy is my partner in crime

 

 

Søndag 24. juni 1990

Kjære dagbok,

Nå har jeg merka at jeg er forelska i Per igjen. Hver gang jeg ser`n tenker jeg på hvordan vi hadde vært som kjærester hvis han ikke hadde vært sjenert.

dag morgen kl. 1500 på natta skal pappa ta opp Damien III the Final Conflict. Jeg har ikke sett I`ern og II`ern enda, men dem skal`n ta opp seinere.

 Pappa mens han var ung og kjekk. Nå er han visst bare kjekk. Og ung til sinns!
(Gjengitt med tillatelse fra den kjekke pappaen)

 Mamma vet ikke om det. Det er nemlig grøsser og mamma er så prippen! ÆSJ til prippne foreldre.

Hadet!

Kilde

 

 

Jeg er ikke redd! Ingenting er mer skremmende enn den krepp-situasjonen uansett. 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits