Når hjertet DUNKER samba!

 

 

31. juli 1990

SIGGERUD

Nå har jeg vært her i 3 dager alt og jeg har hatt det bare fint! Jeg har sett både Glenn og Dan-Fredrik og hjertet dunka samba hver gang.

Hjertet til en hormonell tenåring som danser samba

 

Jeg og Anita har vært i by`n og til Torsdagen skal vi på Tusenfryd.

Parkkartet fra 1990

Til helgen skal jeg, Anita og Madde (Madeleine) på hyttetur til Lysern i Ytre Enebakk. Foreldra til Anita skal skilles og den nye kjæresten til Ane, Birger, eier et hyttested så det får vi billig. Der har Anita og jeg vært og forelska oss hodestups. Vi var der for å sikre oss hytte da vi møtte en som heter Morten og en som heter Kåre Marius. WOW. De skjønnhetene.

Skriver mer siden!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits