Kjekke gutter på Norway Cup og skumle karuseller

 

 

1. august 1990

KJÆRE DAGBOK.

I dag ringte tlf kl. 1000. Da var jeg alene i huset, så jeg måtte ta tlf. Det var Anita som lurte på om jeg ble med inn til by`n hvis hun betalte bussen. Etter det skulle vi møte faren hennes for å se Finn spille sin siste kamp i Norway Cup. (Puh!) 

Vi gjorde oss ferdige i by`n også dro vi til Ekebergsletta. Når vi kom dit fant vi ut at kampen til Finn var blitt flytta til 350 fra 335. Da bestemte jeg og Anita oss for å gå på tivoliet der. Først kjørte vi noe som het "Whristler" eller noe sånt!?! Så måtte vi gå tilbake til sletta for å se litt av kampen. Men den var flytta til kl. 600, så Anita og jeg dro tilbake til tivoliet igjen. 

Der så vi mange DØDSKJEKKE gutter. Anita forelska seg i en svenske som kjørte "Whristler" samtidig som oss. Nestemann vi kjørte var "Orbiter". Den var dobbelt så JÆVLIG som "Whristler". Jeg ble pressa oppå Anita og det føltes som om vi ble kasta ut hele tida! WOW! Tøft gjort av meg å bli med på den til å være meg med karusskrekk. Jeg har skikkelig karusellskrekk. Jeg skylder på "Det blå tog" i tivoliet i Danmark, men fakta er at jeg er livredd for at jeg skal dette ut. Eller var. For nå har jeg blitt mye modigere. Jeg skal til og med kjøre berg- og dalbanen på Tusenfryd i morgen.

Orbiter var JÆVLIG assa!


Vel, tilbake til i dag. På "Orbiter" satt den en KJEMPEKJEKK gutt i vogna bak meg og Anita. Han var bare helskjønn!! Etter "Orbiter" kjørte vi "Det flyvende teppet". Det kilte ubeskrivelig grusomt i armer, mage og ben. Men når vi stoppa på toppen så hadde vi utsikt til en av verdens mest deilige gutter! MINST!! 

Etter endt karusellkjøring spiste vi en is hver så gikk vi tilbake til sletta. Der var det kjedelig så vi gikk oss en tur for å sjekke om det var noen brukbare gutter der. Og det var det. Vi forelska oss helt i en gutt jeg døper Kenneth. Han hadde mørkt blondt hår og rød/hvit stripete genser og avklippa olashorts. Nydelig!! 

Where`s Waldo? Jeg mener, så NYDELIG "Kenneth" er!

©Mona Korsell Bønke

Etter å ha beundra han ganske lenge fikk vi høre over høytaler at "Mini Jakobsen" og resten av Rosenborggutta ga autografer på Solo-og telestandene. "Mini J" var i Solo-teltet. Men akkurat da vi omtrent var kommet frem måtte han stikke. Ha-ha, det gjorde ikke meg noe! Eller kanskje litt, så det ble nok ingen autograf på Anita eller meg!

 

Mini Jacobsen. Business in front and party in the back.

Så måtte vi dra hjem. Jeg hadde det kjempefint. Også så jeg Trøgstad i dag. Nå hører jeg på New Kids on the Block og sove skal jeg nå! Klønete sagt. Kl. er 1130.

Hadet.Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits