Avsløringen og 37 plakater av NKOTB

 

 

18. august 1990

Nå er det helg så jeg får ikke skrevet i den andre dagboka. (*WHAT? Finnes det en ANNEN dagbok fra denne tiden? Jeg må visst lete videre!) Jeg sto i butikken i dag og da kjøpte jeg Okej.

Nå har jeg begynt å dekorere døra mi akkurat slik som Helga F. Det er dødsstilig. Hengt opp alle New Kids plakatene mine nå. Det er 37 i alt foreløpig, men fler skal det bli. Det er helt klart! Kl. er 2415.

Hadet.

 

Sjekk hunks`a! ©Mona Korsell Bønke 

Min favoritt, Joey. Jeg oppkalte undulaten min etter han!  ©Mona Korsell Bønke

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits