Den første foreldreløse hytteturen!

 

 

29. september 1990

 KJÆRE DAGBOK,

 Nå sitter jeg i hytta i Ytre Enebakk og skriver dagbok, klokka er ca. 10 og jeg sto opp 830. Vi har besøk av en Berit kjenner, det er faren til kameraten til broren til Berit, Fritz. Han er en voksen mann med grått hår. Nå gikk`n forresten.

I går kom vi hit kl. 915 på kvelden og vi kom før Anita, Anita og Berit. Vi hadde "littegranne" trøbbel med å finne veien hit, så først kjørte vi ned til hovedhuset! Jeg som var så trygg på veien, trodde jeg da! Vi var ganske småtrøtte da vi kom inn, men vi livna fort opp, egentlig.

Vi fikk ikke no`besøk i går, men vi håper at det kommer noen i dag. Jeg håper Tobias kommer i dag. De vi veit kommer er Madde, Line og Lise. Men Tobias er visst interessert i Madde, så jeg har ikke en sjans. Men det hadde jeg ikke hatt alikevel. Men jeg har helgardert meg med èn ting! Jeg har tatt med 48 bilder, så jeg får tatt no`n av Tobias.

Gammelt analogt kamera og en filmrull. 24 eller 36 bilder på rullen?

Men jeg må spare minst et bilde for jeg må ta et av Robin, det er helt klart. Han er nyyyyyyyyyyyydelig!! SMASK. Jeg tok no`n bilder i går av Anita, Anita og Berit. I sted tok jeg bilde av hytta. Hytte nr. 7. Skriver mer siden.

Kl. er 1110 og jeg fortsetter å skrive.

Nå har vi vært på Nosa og der var... Tobias!! Han er bare smukk! Helskjønn, deilig og alt positivt som kan sies om mennesker. WOW!! Love him. Mens vi enda var i båten på vei hjem, begynte det å regne, selvfølgelig. Vi tror kanskje at Johnny Nilsen er her, vi skal kanskje se etter`n etterpå. Skriver mer etterpå for nå skal vi spise.

Nosa

(senere)

Nå er kl. 110, og vi har både spist og gått tur. Da tok jeg et bilde av Anita, Anita, Berit og Line ved en garasje på vei til Johnnys hytte. Madde og Lise har ikke kommet ennå. Nå sitter vi og gumler potetgull og peanøttkaker. Og drikker....brus!! Nå tente proffe meg opp i ovnen!! Wow. Nå gidder jeg ikke skrive mer før det skjer no`spennende!

 

(Senere)

1945 på kvelden og jeg og Lise sitter i hytte nr. 7 alene fordi at resten er over på Nosa. Vi måtte vaske opp etter middagen også, fordi ingen andre gadd. Lise og Madde kom ved 2-tiden i dag.

 

(Senere) Nå er Tobias, Randem, Johnny og en type kalt Morgan her. Tobias er dødsnydelig og jeg har tatt en haug med bilder av han!

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits