Forelskelsen syder, følelsene er satt i kok og det bobler i hormonbeholderen!

30. september 1990 (egentlig fortsatt 29. september)

 

KJÆRE DAGBOK!

 

Nå har vi gjort det store! Vi knuste likesågodt vinduet i døra! Jeg må le for det var ganske komisk å se når Anita tryna inn i døra. Hu skada seg heldigvis ikke alvorlig. (Ha-ha!) Nei, nok om det. Nå skal liksom Anita, Anita, Berit og Madde sove! Ha! Det blir mye soving kan du tro! Ånei, ikke med Anita Beathe der inne. Hu har litt for kuul humor!

 

Åååååå, Thomas er så SKJØNN! Han var forresten her i sted. Hmmmm...skulle ønske han var interessert i meg. Men han er jo interessert i Madde så! Det er dårlig gjort at jeg er så stygg. BLÆH! Vel, vel er jeg skapt sånn, så er jeg skapt sånn!

 

Johnny er ganske kjekk han også, men ikke så kjekk som Tobias og Robin!

 

Å, skulle ønske ikke Madde var sånn som hu er for hu tar fra meg alle sjanser hos Tobias. Men jeg hadde ikke hatt sjans samme hva.

 

DÅRLIG GJORT!!

 

© Cara Commentarius

 

 

Nå er kl. 855 og kl. 800 ble jeg brutalt vekka! Av Anita off course. Men man kan jo ikke sove bort hele ferien heller. I dag (UHU!) skal jeg reise hjem kl. et-eller-annet etter Dagsrevyen. Men ikke ta sorgene på forskudd. OK.

 

I går kveld var Tobias, Johnny, Randem og en type kalt Morgan her, og jeg, Madde og Tobias prata sammen omtrent i hele går! Ååååå, han er så nydelig. Anita er dødelig forelska i Johnny, mens jeg og Madde er dødelig forelska i Tobias. Men jeg er mer interessert i`n enn hu Madda. Det veit jeg. Han er bare NYDELIG!!!! Nå måtte jeg bytte penn.

 

(Senere)

Anita har kludra på nederste del av arket mitt. Anita er så ille hissig. Hu trur hu har rett i alt bestandig. Nei, nå gidder jeg ikke å skrive mer nå.

 

Bildet er bittelitt manipulert! © Cara Commentarius

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits