Betroelser fra en tyv...

          

 

 

 

 

 

Mandag 31. desember 1990

Kjære dagbok. 

I dag skal det liksom være en koselig dag og man skal ha det hyggelig sammen. Men her hjemme hater alle meg, så om jeg daua på flekken hadde ingen merka det. Til og med Joe-Thomas hater meg. Han biter så fort jeg tar handa inn i buret. Jeg elsker Joe. 

PS. Istedenfor å kalle deg dagbok heter du Joe.

 

 

Tirsdag 1. januar 1991

Kjære Joe. 
I går var egentlig ikke så ille som du tror. Du skjønner, jeg var jo oppe etter det der hendte. Dessuten biter ikke Joe-Thomas mer. Han bare leker. I morgen begynner skolen igjen. Gruer og gleder meg. Jeg er glad jeg har noen å prate med når alt går på tverke. I LOVE JOE! New Kids is forever!! 

Bye Bye

 

 

Onsdag 2. januar 1991

Kjære Joe.
I dag begynte skolen igjen og vi hadde 3 timer forming. Jeg så ikke Jan-Christer i dag. UHU!! Det var vel egentlig ganske vanlig på skolen. Raymond har slått opp med Celine, men hun er fortsatt interessert i han. I morgen skal jeg til Mysen og kjøpe klær på Match. Morgan og Celine skal være med. I STILL LOVE YOU JOE. I WANNA BE LOVED BY YOU!! 

Bye

 

 

Torsdag 3. januar 1991

Kjære Joe!!
Var å shoppa sammen med Cell, Runa, Gina og Morgan i Mysen. Kjøpte en skjorte til 98,-, en bukse til 198,- og en snekkerbukse til 359,-. Morgan dreit meg ut i Bed and Breakfast-butikken. Ekspeditrisen sa: Han var en herlig gutt. 
I LOVE JOE. 
Bye

 

 

Fredag 4. januar 1991

Kjære Joe, 
I dag ble Kirsten Å. sammen med Gunnar AA. Kuult! Hu var hos han i dag. Gråter over New Kids. Michelle skal virkelig dit og dem har fått plasser først!!  I HATE NORWAY. WISH I WAS EIHTER SWEDISH OR AMERICAN. LOVE JOE!!
Bye Bye, Love!! (I morgen kommer Anita)


Lørdag 5. januar 1991

Kjære Joe,
Anita kom. Ringte Tobias. som vanlig, men han var ikke hjemme. Ga beskjed om at han skulle ringe tilbake, men han ringte ikke. I LOVE HIM OG JOE. 

 

Søndag 6. januar 1991

Kjære Joe.
I dag dro Anita. Skal til Anita den 10. jan og være der til 13. jan. Lover å ta deg med. Tok penger hos pappa for siste gang i dag. I morgen begynner nyttårsløftene mine. 

Bye

 

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits