"Jeg er mann om 2 uker!"

Mandag 7. januar 1991

 

Kjære Joe!

Jeg trente ikke i dag for vi har fått nye treningstider. Tirsdag 330-5, og fredag 1630-1800. Jeg så på New Kids on the block spesial kl. 1630-1815. Det var UNDERBART!! I LOVE JOE. REALLY, REALLY LOVE YOU, JOE!

(Ps. Har ikke klart løftene mine! Buhu!)

Bye, bye.

 

© Cara Commentarius

 

Tirsdag 8. januar 1991

Kjære Joe! I dag var Jan-Christer på klubben. Vi prata sammen og jeg sa at det lukta mann av han, og da sa han: "Det skal lukte mann"! Jeg sa: "Du skal vel bare lukte gutt enda" og han sa: "Jeg er mann om 2 uker"! (Så tok han meg på låret!) "Da kan jeg pule", sa han og jeg sa: Madelene har bursdag samtidig med deg! Jeg lukta på`n også, han ba meg om det!

Bye, bye.

 

 

Onsdag 9. januar 1991

Kjære Joe!

I dag har jeg bestemt meg! Jeg skal slanke meg. Pappa trodde nemlig at jeg var GRAVID!! ÆSJ!! Jeg må begynne å legge meg tidligere også, for jeg sover nemlig i de tre første timene! I morgen skal vi ha matteprøve. Reiser kanskje til Anita i morgen. Spørs på været.

Bye!!

 

 

Torsdag 10. januar 1991

Kjære Joe!

(Reiser til Anita på Siggerud)

Reiste til Anita i 9-tiden, var framme i 1030-tiden. Anita og jeg prata og så på MTV. (opptak) Miracle med Jon Bon Jovi, Blaze of Glory med Jon Bon Jovi. Skulle sett Sacrifice, men det ble det ikke tid til. I morgen skal vi til Ski og se på klær. I LOVE JOE.

Bye.

 

 

Fredag 11. januar 1991

Kjære Joe!

Vi var i Ski og så på klær i dag fra 12-tiden til 13-tiden. Jeg kjøpte 3 kort og MYE godteri. Vi var invitert på fest i dag, men de yngste var 17 år, så vi droppa det. Så på litt New Kids idag. Hadde dynkekrig. Skal til Ski i morgen også. I STILL LOVE JOE!

Bye.

 

Lørdag 12. januar 1991

Kjære Joe!

I dag var det kuult på Siggen! Vi har vært i Ski, og i Enebakk. (IKKE YTRE, men nærme...) Har ikke besøkt tante Elin enda! I LOVE JOE.

Bye.

 

Søndag 13. januar 1991

Kjære Joe!

Kom hjem i elleve tiden i dag. Ringte Tobias fra Anita. (Anita ringte) Spørte`n, fikk nei som vanlig. I morgen er det skole. Så New Kids konsert i dag. LOVE JOE!

Bye.

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits