Kongen er død og Ice, Ice, Baby!

Mandag 14. januar


Kjære Joe! 

I dag har det vært en vanlig dag. Jeg gjorde nettopp lekser nå, kl. 1130 ble jeg ferdig. Begynte ca. 1030. Skal skrive til Topp og klage på den seine premien. Caroline vant en konk om New Kids som jeg ga henne svarene på! Dårlig gjort! Men sånn er livet. I LOVE YOU JOE, SERIOUSLY!
LOVE, MONA.

 

Originaltegningen fikk jeg i retur av TOPP 

Det er vel bare å innse at man ble tatt med fordi den var "morsom"!

 

Tirsdag 15. januar


Kjære Joe!
I dag var jeg på trening igjen, og det var HARDT! Har skikkelig vondt i håndleddet i venstre hånd. Litt vondt i kneet i periodevis. UFF! Hør den klaginga! Skal få ekte bilde av New Kids og en genser el. t-shirt. LOVE IT. Den 18. blir min skjebne bestemt! LOVE YA, JOE!
Mona

 

 

Onsdag 16. januar

Kjære Joe!

Jeg har fortsatt hatt en vanlig skoledag. Hadde jo forming i de 3 siste timene da! Lager skipssekk, er nesten ferdig. Var på foreldremøte med fatter`n i dag og vi fikk informasjon om valgfag i 8. og Høvringen. Lover å ta deg med til Høvringen. Vel, Goodnight Joe! LOVE YOU JOE!
Bye, Mona!

 

 

Torsdag 17. januar


Kjære Joe!
Var på skitur m/klassen i dag. Det var kjempeartig. Dette er en trist dag! -Først slo Ramona opp med B.I.T., - krigen fortsetter - og i dag, i 1991 er Kong Olav død!!! Han døde i dag (på ferie) av hjerteinfarkt. "Kong Harald"! Det høres helt feil ut! I LOVE YOU JOE!
Mona

 

Vår alles kjære seilerkonge, Olav V.

 

Fredag 18. januar

Kjære Joe! 

I dag hadde vi minnestund om vår kjære Kong Olav 5. i en halvtime på skolen og så gikk vi hjem. Lånte et EKTE bilde av New Kids av Caroline i dag, skal ha det til mandag - skal prøve å tegne det! Du skulle sett Joe-Thomas dansa i dag! Jeg holdt på å daue av latter. Var hos ortoped i dag - skal operere. Røntgen den 4/2-91. UFF! (fikk mensen) I LOVE JOE
Natta, Mona

 

 

Lørdag 19. januar

Kjære Joe!
Har avtalt å ta ny permanent snart. Spiral krøll for bare kr 100,-. Bra. Tatt opp Vanilla Ice i dag. Han er som Michelle ville sagt: ASBRA! Vel, I still love u Joe! 

Mona!

 

Tribute til Iceman i skoledagboka! 

 

Yo, VIP, let's kick it!

 

 

Søndag 20. januar


Kjære Joe!
I dag er jeg sjuk! Har sett 3 håndballkamper i dag. Laget mitt tapte mot Mysen. UFF! Det betyr spurtetrening neste tirsdag. I LOVE JOE 4 ever!
Mona.

 

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits