Feber og kokosboller og kampen som SKAL spilles!


Mandag 21. januar


Kjære Joe!
Er fortsatt syk og var ikke på skolen. Celine, Ramona og Tina var hos meg i dag i 6-7 tiden. Jeg lagde en tegning til Celine. Den ble vel OK, men kunne vært bedre. Skal nok ikke på skolen i morgen heller. I LOVE U JOSEPH MULREY MCINTYRE.
Mona!

 

 

Tirsdag 22. januar

Kjære Joe!
I dag har jeg fortsatt vært hjemme fra skolen. Sett filmen "The Experts" med John Travolta. Den er ASBRA! Har "ommøblert" plakatene mine i dag. Har 71 "store" plakater. I morgen SKAL jeg på skolen. Tar ikke tempen, for da kanskje jeg har feber enda, og da...! I LOVE JOE!
Mona.

 

Alltid godt å se en god film når man er syk!

 

 

Sjekk stil!

 

Onsdag 23. januar


Kjære Joe!
Ble spurt om å selge kokosboller på dørene, men takker nei. Har ordnet i lekseboka i dag. Celine røyker fortsattt, mens jeg ikke slanker meg. Var inne hos Ramona Johnsen i dga. Coolt! Kuult rom. Skal kanskje kjøpe New Kids plakater som jeg ikke har sjølv! I LOVE JOE!
Mona!

 

 

 

 

Livsvisdom anno 91!

 

 

 

 

Torsdag 24. januar


Kjære Joe!
Idag så jeg Jan-Christer på klubben!! Nydelig!! Raymond hadde på seg Celines genser i dag, som er altfor liten. Uten jakke! Men hun turte ikke å be om å få`n tilbake. Snakk om pyse!!! I morgen er det håndball. Nå må jeg være i god form. Jeg har planer om å kjøpe Nutrilett nå snart. I STILL LOVE YOU JOE!!
Mona!

 

 

Fredag 25. januar


Kjære Joe!
I dag var jeg på trening igjen. Kuult, men hardt. Skal spille kamp i Skiptvedthallen søndag. Reiser fra torvet 1245. Vi skal kjøre. Er sur på mutter`n som vanlig. Hu kan være en pest og en plage til tider! Får ikke lov til noen ting! Ikke en gang å dra til Hærland!  I LOVE JOE.
MONA!!!!!!!!!

 

 

Lørdag 26. januar


Kjære Joe!
I dag har jeg egentlig kjeda meg ihjel. Har fiksa litt utenpå lekseboka. Bladd gjennom alle pop-bladene mine. Skal spille kamp i Skiptvedt i morgen. LOVE U JOE!
Mona!

 

 

Søndag 27. januar


Kjære Joe!
Spilte kamp i Skiptvedt mot Tomter i dag. Vi vant 17-11. Så noen kjekke kiser der. I LOVE JOE
Mona!

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits