VINN billetter til Norgespremiere!

For å feire åpningen av CARA COMMENTARIUS` Facebookside starter vi det hele med en konkurranse!


VINN 2 billetter til premieren av "HOW TO BE SINGLE" med blant annet Dakota Johnsen (50 Shades of Grey), Rebel Wilson (Pitch Perfect) og Leslie Mann (The Other Woman) i hovedrollene.

Hørte jeg JENTEKVELD?

Filmen har Norgespremiere fredag 12. februar klokken 20.30 på Klingenberg i Oslo - og du må selv sørge for transport til kinoen dersom du vinner!

For å være med i konkurransen må du svare på følgende spørsmål OG tagge den venninna du vil ha med deg!

SPØRSMÅL:
I hvilket innlegg på bloggen skriver jeg om en tur på kino der vi så filmen "Se, han snakker"?

A) Åh, Guri Malla!

B) Patruljetur til Oslo

C) Betroelser fra en tyv...

Svaret finner du her på bloggen her. Husk at du må gå inn på Facebooksiden for å svare og tagge venner!

Billettene sponses av SF Norge (som også er min arbeidsgiver)
https://www.facebook.com/sffilm.no/?fref=ts og har ikke noe tilknytning til Facebook.

Vinneren blir annonsert på Facebooksiden på onsdag 10. februar og vinneren vil bli kontaktet direkte (så husk å like siden min!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits