Knall og fall i skibakken og stakkars kronprins Haakon Magnus


Mandag 28. januar


Kjære Joe!
Kreppa håret i går, men vi hadde svømming i dag, så det gikk ut med en gang. Nora og jeg + Kirsten og Madelene og Bente gikk på ski i lysløypa i dag! Det var gøy, men det ble en del knall og fall. LOVE YA JOE
Mona!

 

JOE!

 

 

Tirsdag 29. januar

Kjære Joe!
Er syk i dag. Gudskjelov er det bare hodepine og kvalme, ikke kastet opp. (Enda!) Tante Elin er her idag og skal være her til i morgen. Skiene til Mari-Louise har en grusom farge, men pytt pytt! I går var det akkurat 2 uker til 11. feb!!! Hurra!!!!!! I LOVE JOE!
Mona.

 

 

Onsdag 30. januar

 

Kjære Joe!

I dag har vi sett på Kong Olav V.`s gravferd. Du skulle ha sett hvor flott det var. Kronprins Haakon Magnus var så trist, stakkar. Det var synd på de andre også da! Jeg tenkte på mormor og ble kjempetrist. I STILL LOVE JOE!

Mona!

 

 

Torsdag 31. januar


Kjære Joe!
I dag var det nyttårsball og jeg fikk Tine Jensen til kavaler. Ganske kuult. Eh!!! Men jeg dansa stilledans med Pelle. Kuult, nei! I morgen skal jeg i bursdag til Anita og være der til lørdag. KUUUUUUULT! I LOVE JOE.
Mona!!!!!

 

 

Fredag 1. februar

Kjære Joe!
I dag  har jeg bakt fastelavensboller på heimslummen. Spiste pizza også. Dro til Anita, var KJEMPEKUULT. Gaute, Monika, Anita, Anita F, Berit og Madde var her. Bortsett fra meg var vi altså 6 stk. Skal sove her nå. Det skal Berit og Madde også. I LOVE JOE!
Mona.

 

 

 

 

Lørdag 2. februar

Kjære Joe!
Hadde pratet om hamburgere og Ghostbusters i natt! Nettopp sett "Frances Farmer". KJEDELIG! Men litt rar òg! I morgen skal i heim. I LOVE JOE!
Mona.
 

 

Frances - en kjedelig, men litt rar film for en 14-åring!

 

 

Søndag 3. februar

 

Kjære Joe!
I sigge-hallen så jeg minst tvillingen til Johnny i dag. Det var skremmende likt. Skal ikke på skolen i morgen. Skal på sykehuset. I LOVE JOE.

Mona. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits