Guud som jeg lengter etter å kline!


Mandag 4. februar 1991

Kjære Joe!
Var på skolen i 3 timer i dag alikevel. Det var jo 2. april det var kontroll. Fikk vinddress til 1100 kr i dag. Skal på ski, skøyter, håndball og klubben i morgen! Det blir en veldig travel dag. Er forkjølet. VELDIG forkjølet. I LOVE JOE!
Mona

 

 

Tirsdag 5. februar 1991

Kjære Joe!

I dag har jeg hatt det stressende. Først ski og skøyter, så håndball i 2 timer og til sist klubben. Så Jan-Christer idag. Tror ikke jeg er særlig hypp på`n mer!! Må sende gave til Michelle i snart. Hun har bursdag 8/9 februar. Vel, har prøve i textil i morgen. LOVE U JOE
Mona.

 

 

Onsdag 6. februar 1991

Kjære Joe!
I dag jobba jeg fra 2-5 og tjente 60 kr. Bestemt å ikke gå på klubben på nattåpent på fredag p.g.a Høvringen. I LOVE JOSEPH M.M!
Mona

 

 

Torsdag 7. februar 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg jobba fra 2-530. Så gikk jeg på klubben og der var Jan-Christer! Han prata til meg og tok på meg til og med. Skal på håndballen i morgen. Blir sikkert hardtrening! Skulle ikke forundre meg, så slappe vi var sist. I STILL LOVE YOU OF ALL MY HEART, JOE!
Mona

 

 

Fredag 8. februar 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg ikke på skolen, men jeg gikk på håndballen for det! Jeg var vel egentlig skulkesjuk og, men jeg hadde vondt i hodet. I dag får Madelene Jan-Christer for seg selv på klubben helt til i morgen, det er jo nattåpent. Jeg kunne gå, men gadd ikke. Vel, vel. I LOVE JOE. I wanna make love to you Joe.
Mona.

 

 

Lørdag 9. februar 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg hatt familieselskap. Anita & Tina var her også. Fikk: 950,-, 1 hårspray, strikk, øyenskygge og kamera + føner. Det var gøy. Guud som jeg lengter etter å kline! I LOVE U JOE!
Mona.

 

Jeg tegnet alltid av de fine tegningene i Starlet.
Tidsriktig sminke og ring i øret på gutten var et must!

 

Søndag 10. februar 1991

Kjære Joe!
Vi vant kampen i dag, 21-3. Jeg va´kke med, men i morgen reiser vi. Har alt klappet og klart. Tror jeg! Well, I LOVE JOE, NIGHTY NIGHT.
Mona

PS. Gratulerer med dagen til Bente!


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits