"Fjolls til fjells"


 


Mandag 11. februar 1991


Skrevet i arbeidsboka fra Den Norske Fjellskolen:

Kjære dagbok!
Dro fra skolen kl. 830. Bussturen var gøy, og vi hadde en dødskul bussjåfør fra Mysen. Vi ble ganske svimle den siste bet`an. Vi kom fram kl. 1530, fikk informasjon og ca. 10 min. til å bli kjent med bygningen vår. Så var det møte. Så fikk vi middag. Pølser & potetstapp og puffet ris til dessert. Tenk deg det, på bursdagen min!!!!! De eneste jeg savner er Joe-Thomas (fuglen min) & alle plakatene mine! I morgen skal vi på skitur. Det blir nok slitsomt. Vel, det var det!
Hadet, Mona B.


Viktig informasjon for uerfarne fjellfolk!Håndskrift anno 1991


 Vi bodde på Breivold på rom 23!


 


Man synger selvsagt sanger på leirskole. Noen som kan melodien?
Skrevet i min vanlige dagbok:

Kjære Joe! (Drar til Høvringen)
Dro halv ni i dag, kom fram halv fire. Har hatt det DØDSKUULT! Tok bilde av Arne i dag. Han er søt! Det er egentlig Jim- Idar også. Jeg har brukt opp 1 hel film allerede!!!! I morgen skal vi gå på ski. Fikk pølser til middag & ris til dessert. Bor i Breivold på rom nr. 23. I LOVE JOE!
Mona

Denne kollagen er laget av bilder funnet på nettsiden til Den Norske Fjellskolen, i mangel på private bilder. Så fort albumet blir funnet blir de erstattet!
De ukjente menneskene på bildene er derfor sladdet i bloggen!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits