"ÆSJESUPPE" og lange skiturer

Tirsdag 12. februar 1991

Skrevet i arbeidsboka fra Den Norske Fjellskolen:

Kjære dagbok!

I dag våknet vi halv åtte sto opp og vela til halv ni, for da var det frokost. Vi fikk knekkebrød, brød, ost, pølse m.mer. Så hadde vi to møter før vi gikk kl. halv ett og vi gikk til ca. halv fire. Det var kjempegøy. Da vi kom tilbake, dusja vi. Så vela vi til middag. Da fikk vi "ÆSJE" SUPPE & nam-nam fiskekaker og poteter. Så vela vi til det var møte kl. 8. Først så vi lysbilder og så hadde vi underholding. Rom 23 fikk premie for rommet i dag! Nå skal jeg sove!
Mona


 Kart over Høvringen

Skrevet i den vanlige dagboka:

Kjære Joe!
I dag sto vi opp kl. halv 8. Fikk vond frokost. Vi har gått ca. 8 km i dag, og det var deilig å dusje når vi kom tilbake. Vi fikk "Uganda" suppe, som jeg ikke smakte på, og fiskekaker + "pottiter". Vi fikk ryddighetsstatuetten i dag! Kuult. Vel, natta.  I LOVE JOE!
Mona. 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits