Grav deg ned i tide!


 

Torsdag 14. februar

Skrevet i dagboka fra Den Norske Fjellskolen:

Kjære dagbok,

I dag har vi gått 2 km på ski. Eller egentlig 4 km, for vi gikk jo fram og tilbake! Vi gravde snøhuler og det var gøy. Jeg, Ina og Bente lagde en sammen. Jo, også Nora da. Vi satt inne og spiste og drakk. Nå har jeg spilt kort med Kent, Gunnar, Glenn Ørjan, Glenn Viggo og Bente. Vi spilte UNO. 
I morgen skal jeg prøve å gå helt til Peer Gynt hytta. Fikk 100 kroner av mutter idag. Ina er sur på meg! Det er jeg lei meg for. 
Mona.

 

Skrevet i min vanlige dagbok:

Kjære Joe!
I dag gikk vi ca. 4 km for å grave snøhuler. Jeg, Ina, Bente og Nora lagde en sammen. Det var gøy. Jeg spilte kort med Kent, Gunnar, Glenn Ørjan, Glenn Viggo og Bente. Vi spilte UNO. I morgen skal jeg gå til Peer Gynt hytta. Jeg skal, jeg vil, jeg må. Fikk 100 kr. av mutter i dag. Mat: Pannekaker + tomatsuppe. I LOVE JOE.
Mona. 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits