Peer Gynt og en gryende forelskelse i Arne...


 

Fredag 15. februar 1991

Skrevet i dagboken fra Den Norske Fjellskolen:

Kjære dagbok, 
I dag gikk jeg til Smuksjøseter og så videre til Peer Gynt hytta. Det var ca. 2 mil fram og tilbake. Det var tøft gjort. Når jeg kommer hjem skal vi ha vinterferie. Nå har det nettopp vært diskotek. Det var ganske kuult. 
Natta
Mona.


 

 

Skrevet i den vanlige dagboken:

 

Kjære Joe! 
I dag har jeg gått til Smuksjøseter og derifra til Peer Gynt . Det var 1 mil fra Høvringen og dit. (Til Peer Gynt). Altså gikk jeg 2 mil i dag. Sporty ell?! Ringte hjem i dag! Alt er vel. I dag har det vært diskotek og det var sånn "tålig" gøy. I morgen skal vi opp kl. 0600, så jeg må slutte! Mat: Karbisser. I LOVE JOSEPH MULREY MCINTYRE! 
Mona!Lørdag 16. februar 1991 (Kommer hjem fra Høvringen)

Kjære Joe!
Kom hjem i dag ca. kl. 230. Sto opp kl. 0600, ordnet oss og dro. Det var en fin opplevelse å være på fjellet. Jeg har hatt det dødsfint. Jeg er interessert i Arne for tiden. I LOVE JOE!
Mona!Søndag 17. februar 1991

Kjære Joe!
Våknet tidlig i dag. Har ikke hendt noe spesielt i dag. Så på herrekamp i hallen sammen Nora, Celine og Anja Marie. I LOVE JOE.
Mona

 

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits