Den første festen og syke drømmer

Mandag 18. februar 1991

Kjære Joe!
Idag har jeg besøkt Helle mens hu jobba hos fatter`n. Leif-Otto kom til Celine, og Celine skal slå opp i morgen. Hun har ikke slutta med å røyke. ÆSJJJJ!!! Barnslig! I LOVE JOE, TRULY I DO.
Mona.


I TRULY DO!


 

Tirsdag 19. februar 1991

Kjære Joe!
I dag skulle jeg ha jobba, men jeg er syk og har litt feber. Hadde mareritt i natt. Om no`spill og no`greier. Helt sykt. Jeg føler meg helt og holdent BLÆÆÆÆÆÆH!! I LOVE YOU, JOSEPH


 

Onsdag 20. februar 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg jobba, selv om jeg hadde feber i går, føler meg fortsatt helt BLÆH! I TOPP kan man vinne seg til Stockholm den 26. april!!!!!! Det er utrolig. Tenk om jeg vinner! Da priser jeg herren dyrt & hellig! I LOVE JOSEPH MULREY MCINTYRE.
Mona!

 Mitt gode argument for å skulle vinne konkurransen var at bladet "skyldte meg" det! Vinnerinstinktet lenge leve!


 

Torsdag 21. februar 1991

Kjære Joe! I dag var jeg på klubben. Har jobba i dag. Vera er hos Celine. Hu er KJEMPEGREI! Er bedt på fest i morgen. Må finne en unnskyldning for å gå. Jeg tror jeg klarer det bra! Sa jeg skal sove hos Cell. I LOVE JOE! 
Mona.


 

Fredag 22. februar 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg på min første fest. "ULOVLIG". Det var hos Tanja. Det var gøy, men litt kjedelig også. Det var endel fulle og stakkars Ramona ble syk. Ingenting hendte ellers. Jo, Jan-Christer var der et lite øyeblikk!!! I LOVE HIM I THINK. Skjønner`te hvorfor jeg ikke får gå på fest. Tåpelig. LOVE JOE!
Mona.


Drømmen og lengselen var sterk...


 

Lørdag 23. februar 1991

Kjære Joe!
I dag sov jeg til kl. 100, minst! Ikke så rart når jeg kom hjem kl. 0300 på natta. Hatt det vanlig i dag. I LOVE JOE. 
Mona.


 

Søndag 24. februar 1991

Kjære Joe!
I dag skjedde det nesten ikke noe. Vera dro, og jeg var sammen Tina. KUULT! I LOVE JOE!
Mona!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits