Jeg sender en forbannelse på Rune og Dagfinn + noen til!!

Mandag 25. februar 1991


Kjære Joe!
Ååå, det er så vanskelig! Jeg er forelska i Arne, Kjell og Jan-Christer! Men mest i Kjell, tror jeg! Ååå, det er håpløst. I dag sendte han meg DET blikket! Jeg trodde jeg skulle daue!! Det var nesten pinlig! Men, men, livet går videre! I LOVE JOSEPH!
Mona!


 

 Tirsdag 26. februar 1991


Kjære Joe!
I dag satt jeg helt nærme Jan-Christer! Han er skjønn. Jeg skal begynne på gitarkurs sammen med Madelene og Kirsten kl. 700 på torsdager. Det går nok veldig bra ja! I dag så jeg ikke Kjell, bare Arne på skolen! I LOVE YOU JOE!
Mona!


 

Onsdag 27. februar 1991

Kjære Joe!

I dag hadde vi forming/textil for den siste gangen, men Linn Therese lovte at jeg skulle få gjøre ferdig sekken neste gang. I dag begynte jeg på Isfolket av Margit Sandemo. Det er spennende. Leste ut bok nr. 1 i dag. Nå må jeg sove. I LOVE JOE!
Mona.


Bok nr 1 i en serie som skulle prege livet mitt i 47 bøker. Ganger 3. Minst! Bildet er lånt herfra.


 

Torsdag 28. februar 1991

Kjære Joe!
Dette er den verste torsdagen i mitt liv! Dagfinn har gått rundt og sagt at vi "lå" med hverandre når vi var mindre. Vi prøvde jo, men vet jo at vi aldri fullførte noe! Gud, som jeg hater alle som erter og som ikke kan holde på noe så viktig! Jeg sender en forbannelse på Rune og Dagfinn + noen til.  I LOVE JOE.
Mona!


Antageligvis noe i nærheten av hvordan jeg følte meg denne dagen! (Bildet er lånt)


 

Fredag 1. mars 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg på trening igjen og jeg merket at det var lenge siden, ja! Skal bake kake til 10. mars! Skal være med på kamp den 3. mars! Gruer meg helt forferdelig. Den trange shortsen!! Æsj, er man feit, så er man feit. Leste ut bok nr 2 i Sagaen om Isfolket i dag! Det er dritspennende. I LOVE U JOSEPH!! AND KJELL! 
Mona!


 

Lørdag 2. mars 1991


Kjære Joe!
I dag er en helt vanlig dag. Har lest ut nr. 3 i Sagaen om Isfolket! Spanande. Fikk vite at Hjørdis er sammen med Kjell i går. Hater henne! I LOVE JOE and K!
Mona


 

Søndag 3. mars 1991


Kjære Joe!
I dag spilte vi kamp mot Rolvsøy. Tapte og spilte dårlig. Kjell var i hallen, trodde jeg skulle dø! Har lest ut bok nr. 4 i Isfolket! I LOVE JOE!
Mona

 

Disclaimer: På grunn av personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

#Isfolket #forelskelse #ung #dagbok #NKOTB #gitar #pinlig #kleint #forbannelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits