Åh, hjerte smerte - vil han noen gang bli min?

Mandag 4. mars 1991

Kjære Joe!
I dag så jeg Kjell rett inn i øynene og snakket til ham!! Men jeg ble litt flau. ÅÅÅ, som jeg ønsker at Kjell slår opp og åpner sine øyne for meg i steden. Han er jo min hjertenskjær! Tina er visst interessert i Runar Å.!!! ÆSJ!! Skal spørre om jakka igjen i morgen. I LOVE JOE
Mona!


 


I fantasien min var dette meg og Kjell!


Tirsdag 5. mars 1991

Kjære Joe!
I dag spilte vi treningskamp mot Mysen. Vi vant!! Bestemte meg for ikke å gå på klubben i dag, men gikk alikevel. Var der til halv ni. Anita har visst ringt til meg! Håper hun har gledelige nyheter! Vel, nu må jeg snart sove. I LOVE JOE! and Kjell!
Mona.


Onsdag 6. mars 1991

Kjære Joe!
I dag begynte vi med tegning på skolen. Det er KJEMPEGØY! Nå begynner jeg å bli lei folk som veit om at Dagfinn og jeg "lå" sammen når vi var mindre. Om jeg bare kunne skru tida tilbake!!! Da skulle null ha skjedd. ÅÅÅ, jeg hater Dagfinn! I LOVE JOSEPH MULREY AND KJELL!
Mona!


Torsdag 7. mars 1991

Kjære Joe!
I dag var det fullt opprør på klubben. Ei kjerring klaga på bilkjøring og motorsykkelkjøring og trua med polisen! Men hva kan klubblederne gjøre med bråket? Jeg så Kjell flere ganger i dag. Har ikke fiksa jakka enda! Vel, i morgen har vi 3-timers stil! I LOVE JOE and Kjell.
Mona!


Fredag 8. mars 1991

Kjære Joe!
I dag hadde vi 3-timers stil og 3 timer heimslum. Trente i dag, men blei ikke svett engang. Fikk ikke dra til Hæland i dag hell, men det var ikke venta med de drittale foreldra jeg har. Får jeg ikke dra neste år drar jeg uten lov. I LOVE JOE and KJell.
Mona! 


Lørdag 9. mars 1991

Kjære Joe!
I dag vant laget mitt kampen vår! Den siste i serien! Coolt! Nå har jeg lest nr. 5 & 6 i sagaen om isfolket, men jeg blir jo skremt! Men det går over! I LOVE JOE and Kjell!
Mona.


Søndag 10. mars 1991

Kjære Joe!
Har sett damekampen i dag. Trøgstad klarte seg med 19-19! Solgte lodd! Coolt. Nei! Var hos Kirsten. Lagde røde vafler! YUK! I LOVE JOSEPH AND KJELL!
Mona!

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid.

#ungdom #dagbok #skrive #forelskelse #fortvilelse #håndball #flau #isfolket #love

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits