Episk fest (men du får aldri vite hva jeg gjorde) og syke lengsler

Mandag 11. mars 1991

Kjære Joe!
I dag så jeg Kjell`n min på skolen! Har forferdelig vondt i hånda i dag. Kan antageligvis ikke gå på hverken håndballen eller klubben i morgen. Etter det Rune og Raymond har finni ut hater jeg klubben! Men nå er jeg så trøtt at jeg sove. I LOVE MY JOE and Kjell. 
Mona.


 

Tirsdag 12. mars 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg på klubben tross for at jeg hadde jævlig vondt i hånda. Trente ikke i dag. Gleder meg til lørda`n for da skal jeg på fest til Ramona! Jan-Christer kommer kanskje også! I LOVE JOE and Kjell. Begynte med Nutrilett.
Mona.Onsdag 13. mars 1991

Kjære Joe!
I dag ble jeg ferdig med bagen min! Fikk M+ på tekstil, S- på bagen og S på permen. GØY! Gjenstår bare å se på tegningskarakteren min nå da. Jeg håper inderlig at jeg vinner de 2 billettene til New Kids On The Block konserten i STOCKHOLM! I LOVE JOE and Kjell!
Mona B.


 

Torsdag 14. mars 1991

Kjære Joe!
Nå er jeg helt syyyk av lengsel etter å kjenne Kjells eller Joe`s armer rundt meg i hete kyss og lidenskap. ÅÅÅ, som jeg hater meg selv for at jeg "liksom-lå" med Dagfinn. Vi gjorde det aldri ordentlig, men det tror han! ÆSJ! I LOVE JOE AND KJELL.
Mona.


Er det rart man trodde kjærligheten var lyserosa og perfekt?


 

Fredag 15. mars 1991

Kjære Joe!  (Matteprøva gikk dritt!)
Gud som jeg lengter etter ømhet og forståelse! I dag kjøpte jeg jakke og sko i Mysen. Enda har jeg 250 igjen!! I morgen gleder jeg meg for da blir det fest!!! Jeg skal kjøpe noe fint til Ramona. I LOVE JOE and Kjell. 
Mona.


 

Lørdag 16. mars 1991


 


 

SØNDAG 17. mars 1991 


 

3 kommentarer

Madiken

18.02.2016 kl.10:16

Så tøff blogg! Kult at du deler gamle dagboknotater. Synd at dagbokskriving er så å si er helt borte nå.

Mona Korsell Bønke

18.02.2016 kl.10:32

Madiken: Takk for det! Glad jeg kan underholde! Ja, jeg prøver å lære datteren min kunsten å føre dagbok, men det er nok en utdøende art! Som håndskrift! =/

Madiken

18.02.2016 kl.10:43

Okei :)Det er sant. Førte selv dagbok, men det var vel kun frem til jeg var 13-14. Ja, merkelig med det.

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits