Nutrilett suger livsgleden ut av tenåringen!

Mandag 25. mars 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg spist mye mer enn tilgivelig. Og jeg som skulle bare spise Nutrilett i dag! Jeg begynner i morgen. I dag så jeg Twin Peaks. Jeg leser også Laura Palmers Hemmelige dagbok. Spennende!! I LOVE JOE and Kjell. I saw you today!
Mona


 

Tirsdag 26. mars 1991

Kjære Joe!
I dag jobba jeg fra ca. 1200-430. Da jeg kom hjem gikk jeg for å passe Larris. Det er en nydelig collie. Vi gikk nesten helt til renseanlegget. Mads var hos legen nå nettopp. Kom hjem kl. 1200. Da hadde jeg vært alene en stund. I LOVE JOE og K. 
Mona!


 

Onsdag 27. mars 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg jobba fra 10-2. Fikk brevvenn på kontakten! Nå må jeg skjerpe meg! I morgen og helt til det er tomt SKAL jeg spise sunt og Nutrilett. Så "Turner og Hooch" i dag. Den var kjempefin! Nå må jeg sove. I LOVE JOE and Kjell.
Mona!


Anmeldt: Den var kjempefin!


 

Torsdag 28. mars 1991

Kjære Joe!
Nå blir jeg omtrent rasende på meg sjøl! Ha´kke klart å begynne med Nutrilett i dag heller!! Åh! I dag har farmor, Trym, Elin, Gudrun, Bernt og Tim-Egil vært her. D.v.s at alle uten farmor og Trym er her fortsatt. Gikk tur med Larris i dag! I LOVE JOE and Kjell.
Mona!


 

Fredag 29. mars 1991

Kjære Joe!
I dag har vi hatt besøk av Jahn, Solvor, Jens, Jane og Arve. Onkel Jahn var som vanlig i mobbehumør. I morgen skal family`n til Siggerud, men jeg gidder`te å være med for Anita er på Rjukan. Skal sove hos Tina. I LOVE JOE and Kjell.


 

Lørdag 30. mars 1991

Kjære Joe!
I dag kom Ann Katrin til Tina, Hon er trevlig! Er alene hjemme nå og har forferdelig hodepine. De andre er hos Elin. Natta. I LOVE JOE and K.
Mona!


 

Søndag 31. mars 1991

Kjære Joe!
I dag gikk jeg tur med Larris. Han er så søt. Møtte Nora. Hun er fortsatt sammen med Raymond. A-K og T var her i dag. Nå vet jeg mer om fugler. I LOVE JOE and K. 
Mona!

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene på de medskyldige i min fortid.

#Nutrilett #ungdom #spiseforstyrrelser #usikker #dagbok #twinpeaks #laurapalmer #familie #alenehjemme

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits