Operasjon eller ikke operasjon? 

Mandag 1. april 1991

Kjære Joe! 
Gikk tur med Larris i dag. Var sammen A-K og Tina i dag også. I morgen skal de til Oslo. A-K og Tina mener jeg. De skal på kino også. I morgen skal jeg på sjukhuset for å få vite om operasjonen. Jeg gruer meg. I LOVE JOSEPH and Kjell.
MONA


 

Tirsdag 2. april 1991

Kjære Joe! (Skal til Askim sykehus! Buhu!!)
I dag har jeg dessverre ikke gått tur med Larris. Jeg var på Askim sykehus og fikk beskjeden: DU MÅ OPERERE!

O barmhjertighet!

Har satt på meg løsnegler nå, men de fjernes vel før skolen i morgen, tenker jeg! I LOVE JOE! and Kjell!
MONA


 

Onsdag 3. april 1991

Kjære Joe!
I dag var til og med tegninga kjedelig! Fargesirkelen! De fleste liker den nye hårfrisyren min, gudskjelov! Gikk tur med Larris i dag. Han er visst no` sånt som Border Collie. Snakkes i morgen! I L<3VE JOE and Kjell. I saw you today! 
Mona!


 

Torsdag 4. april 1991

Kjære Joe!
I dag fikk vi den nye læreren Elsa Krull!! ÆSJ! Jeg gikk ikke tur med Larris i dag, ikke gikk jeg på klubben, ikke gikk jeg på badet. Men jeg, Tina og Ann Katrin gikk på kino! Vi så "Se, hun snakker også!" Venta aleine utenfor i 11/2 time!! Men vi hadde jättekul! A-K är jättesnäll, kuul osv. I LOVE JOE & K. 
MONA!


Tenk om de lager enda en oppfølger a!

 


 

Fredag 5. april 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg vært hjemme fra skolen p.g.a rennende øyne og vondt i halsen. Jeg har lest ut isfolket nr 12 &13 i går og idag. Skal sove her hos Marte i dag og søskenbarnet hennes Victoria er her også. I LOVE JOE and K. 
Mona!


 

Lørdag 6. april 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg sett damekampen. Trøgstad vant! Skrive til Krister, Hilma og Heidi i dag! Tenk at jeg fikk svar av NKOTB club`en i går! Det er utrolig!!!! I LOVE JOE! and K!
Mona!


 

Søndag 7. april 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg vært ute en bitteliten tur for å poste brev! Ellers har jeg sitti inne hele da`n! Har ommøblert! Natta. I LOVE JOE and K!
MONA!

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits