En utypisk vannmann som kanskje dør av sorg!

Mandag 8 april 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg og Tina i Mysen og da kjøpte jeg 6 sesamfrøpakker!!!! Blei nok ikke kvalm se, neida!!! Var og passa Larris i dag. Han hadde visst lengta fælt etter meg! Det er bra å vite at noen gjør det! Kjøpte meg en bok om vannmannen i dag. Skjønner`te halvparten! I LOVE JOSEPH and Kjell.
MONA.


Noen har visst glemt å fortelle meg det siste der! 

 


 

Tirsdag 9. april 1991

Kjære Joe!
Don´t you see I love you so! You can´t walk out on me! Please be well again! 
Jeg ligger her og gråter. Joe har astma og må kanskje slutte i NKOTB.

DA DØR JEG AV SORG!!! 

Where do I go from here Joe? Don`t you see I truly love you Joe.
M.

 
 


 

Onsdag 10 april. 1991

Kjære Joe! 
I dag ble jeg ferdig med fargesirkelen. Fint! I dag var vi på 7. klassefest. Det var sånn tålig. Ikke for å være innbildsk, men jeg tror nesten Morgan liker meg! Det viste seg at det var Line Jim-Idar var gærn etter. Passer bra! I LOVE MYE JOE! ...
Mona Bønkers

 


Hvem er Glen Cambell?

 


 

Torsdag 11. april 1991

Kjære Joe!
I dag var det en tung skoledag som er vanlig for torsdag! Nå tror jeg jeg blir sprø av Jim-Idar snart!!! På klubben i dag dansa jeg swing og løfta på en del folk så nå har jeg vondt i ryggen, kan du tro!!! 
I LOVE JOE! and K!
MONA B!


 

Fredag 12. april 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg utslitt etter skolen! Trena ikke i dag. Jobba etter skolen og gikk tur med Larris etter det igjen. Fikk ikke brev i dag heller! Fikk derimot 17. mai-klær og 2 par sko!!!! GØY! Mamma måtte punge ut! I LOVE JOE and K.
Mona!


 

Lørdag 14. april 1991

Kjære Joe!
I dag jobba jeg hele dagen! Fikk ny brevvenn på K.telefon! Kjell V! Tenkt deg at han heter KJELL! I <3 IT!
I LOVE U JOE and K!
Mona!


 

Søndag 15. april 1991

Kjære Joe!
I dag dro Tina meg opp av sengen i 1130-tida! Har vært sammen hu i heile dag! Kuult! Vi sykla Frøshaugrunden også! Tålig sportslig, ell?
I TRULY LOVE YOU JOE!
Mona!

 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de meskyldige i min fortid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits