Tenk om HAN blir steril?

Mandag 15. april 1991

Kjære Joe!
I dag har vi svømt 400 meter i kokvarmt vann, noe som har gjort at jeg har skikkelig hodepine ennå! Gikk tur med Larris sammen Hedda i dag. Så KJELL spille fotballkamp i dag! Tror de vant! I LOVE JOE and Kjell!
MONA!


 

Tirsdag 16. april 1991

Kjære Joe!
I dag hadde vi arbeidsdag på skolen og jeg jobba hos fatter`n? Ikke noe sørlig gøy, spør du meg! Så filmen "Footloose" på klubben og hjemme i dag. Med Kevin Bacon! KRANGLA med Tobias J i dag! I LOVE JOSEPH and Kjell.
MONA!

 


Fra den gang Kevin Bacon var ung og lovende!

 


Får du ikke gåsehud av The final dance i Footloose?


 


 

Onsdag 17. april 1991                                                         
 

Kjære Joe!
I dag begynte vi på "spennende" kort på tegninga! Kjell ble sparka i ballene i dag og måtte bli kjørt hjem!! STAKKARS!

Men jeg håper ikke han har blitt steril!

Det ville vært for ille! I LOVE JOE and K!
MONA!

 


 

Torsdag 18. april 1991

Kjære Joe!
I dag var skoledagen fæl som vanlig. Jeg skulle vært på trening i dag! På klubben var det KJEDELIG!! Det er det nesten bestandig. Tok følge med Nora og Raymond hjem, og da kan man si jeg følte meg som 3 hjulet på sykkel`n! I LOVE YOU JOSEPH! and K!
Mona!


 

 

Fredag 19. april 1991

Kjære Joe!
I dag hadde vi geografiprøve, og jeg tror den gikk helt bra! Det er lenge siden sist jeg gjorde det bra! Nå så jeg nettopp T.P. Det blir sykere og sykere for hver gang! JASSÅ? Kødda! James er søt! I LOVE JOE! and Kjell.
MONA!

 


Sherilyn Fenn AKA Audrey Horne fra T.P AKA Twin Peaks. Ja, og noen visdomsord da!


 

Lørdag 20. april 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg vært på fest hos Anja Marie! Det var kjempegøy! Må ha litt søvn nå. Godnatt! I LOVE JOE and Kjell!
Mona


 

Søndag 21. april 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg spist, spist, spist og spist! Det er helt forferdelig! Hvordan skal jeg bli seendes ut? Det bekymrer meg litt! I LOVE JOE and K!
MONA


 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de meskyldige i min fortid.

#hodepine #fotballkamp #footloose #kevinbacon #bacon #thefinaldance #1984 #1991 #video #geografi #prøve #nøtt #nøtter #fest #twinpeaks #twin #peaks #sherilynfenn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits