Mitt såkalte KJEDELIGE liv...

Mandag 6. mai 1991

Kjære Joe!
I dag var skolen akkurat som vanlig. Det var med andre ord kjedelig. I dag kjøpte jeg OKEJ og Popcorn. Der var det N.K.O.T.B-stoff. Guuuuuuuud, som jeg gleder meg til 6. november kl. 1930!!!  I <3 JOE!
MONA B.
 


 

Tirsdag 7. mai 1991

Kjære Joe!
I dag har skolen vært jævlig!! Bare kjedelig, kjedelig. Elsa blei kalt drittkjerring og overreagerte sterkt! Vel, vel. Fikk vite datoen som jeg skal legges inn på Askim sjukehus. Søndag 9/6-91. GRUSOMT! Må være der til fredag. GRUSOM! I <3 JOE!
MONA B. 


 

Onsdag 8. mai 1991

Kjære Joe!
I dag var tegninga kjempegøy! Vi skulle tegne mennesker og det var artig. Endelig, etter all den malinga. Begynte å bli lei det. Mads har slått seg helt vrang i dag. Og jeg er trøtt og sliten. Har lest nr 15 i isfolket i dag. I <3 JOSEPH M.M.
MONA B.


 

Torsdag 9.mai 1991

Kjære Joe!
I dag hadde vi fri! Jeg sov til kl. 1200 i dag, men da vekka Morgan meg for jeg måtte finne gaven til Mads. Han har bursdag i dag, se! Nå skal jeg lese i New Kids on the Block boka mi. Den er på engelsk! I <3 <3 <3 <3 <3 <3 JOE!
MONA B.


 

Fredag 10. mai 1991

Kjære Joe!
I dag var skolen som vanlig, bare det at Tine og Espen besøkte oss. Tine var mye blidere nå enn før.
Pappa var ordentlig vrang i dag! Han lar meg ikke få se Twin Peaks!

VENT TIL MANDAG ER HANS ORD!

DUM i huet er`n! Helteit as! Kan hate`n!


Fire walk with me...
 

I <3 JOE!
Mona B.


 

Lørdag 11. mai 1991

Kjære Joe!
I dag var alt som vanlig på en kjedelig lørdag! Har lest ut nr 17 i Isfolket. Tegna ei jente. Kl. er 0115. Er ganske trøtt. Hører på ABBA! Natti` natt. I <3 <3 <3 <3 JOE!
Mona B.


I have a dream... om et ikke fullt så kjedelig liv!

 


 

Søndag 12. mai 1991

Kjære Joe!
I dag sov jeg til kl. 1200! Var sammen Hedda, Magnhild og delvis Marte i dag. H og jeg gikk tur med Larris i dag. Han er så skjønn! Like a dreamdog. I <3 <3 <3 <3 JOE!
Mona B.


 

Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de meskyldige i min fortid.

 

#blogg #blog #skole #kjedelig #OKEJ #popcorn #nkotb #newkidsontheblock #konsert #glede #forventning #sykehus #innleggelse #grusom #grusomt #tegning #croquis #skisser #mennesker #isfolket #bursdag #tp #twinpeaks #abba #ABBA #musikk #lytte #dreamdog #hund

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits