ÅÅÅÅHHH!!! FORELDRE ASSA!

 

Mandag 20. mai 1991

Kjære Joe!
I dag har vi sovet lenge, jeg og Anita. Men kl. 1200 dro Anita og Lise til Svinesund! De kom hjem i 1800-tiden. Da var vi sammen til omtrent 2000. Da skulle jeg hjem. Har tatt masse bilder av Finnebassen min! Jeg er forelska i`n! Really? I <3 JOE.
Mona B.

 


 

Tirsdag 21. mai 1991

Kjære Joe!
I dag var skolen KJEDELIG som vanlig. Fikk penger i dag, og kjøpte TOPP, BRAVO og Okej. Fikk 4 nye plakater av New Kids. Joe er dødsnydelig. Skal kjøpe den 2 kg`s boka om New Kids. Sender bestillingen i morgen! Øyvind er her! Hmmm.... I <3 JOE M. M. 
Mona B

 


 

Onsdag 22. mai 1991

Kjære Joe!
I dag var skolen ganske ok. Vi hadde jo tegning, så da så. Vi tegna Nora og Ina. Mamma er en DRITTSEKK med stor D. Jeg hater henne og pappa. Jeg har lyst til å flytte. Jeg føler meg høyst uønsket. I <3 JOE. TAKE CARE.
Mona B.

 
 


 

Torsdag 23. mai 1991

Kjære Joe!
Skolen var som vanlig treg i dag. Var på Håndball-avslutning i dag, og var litt sammen med Annika "og dem"! De er egentlig ganske kuule! I LOVE JOE and so does Annika. Det er dumt. Må skjerpe meg og svare på brev i morgen! I LOVE JOE!
Mona B.

 


 

Fredag 24. mai 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg ikke vært på skolen for jeg var skulkesjuk! Sa at jeg var kvalm.

Åh! I dag har helt sikkert Anita, Anita og Madde sett Thomas!! <3 <3

Men det er dårlig gjort at jeg ikke fikk være med.  I <3 JOSEPH. 
Mona B

  


 

Lørdag 25. mai 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg var sammen Hedda og Milla. Det var vel coolt. Akkurat i dag er det 2 uker til jeg skal til Askim. I <3 JOE.
Mona B.

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de meskyldige i min fortid.

#blogg #svinesund #forelska #kjedelig #skole #topp #bravo #okej #brev #ilovejoe #joe #nkotb #newkids #newkidsontheblock #drittsekk #hat #flytte #opprørt #urettferdig #oppdragelse #uønsket #skulk #skulkesyk #kvalm #misunnelse #ung #naiv #dagbok #diary #pusur #garfield #1991

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits