Han ble sammen HENNE i steden!

 

Mandag 17. juni 1991

Kjære Joe! 
I dag har Morgan fylt 12 år! Vi feira det i dag med Tom & Jerry, cola, smågodt og is. Ikke særlig stort ettersom vi feira det på lørda`n med voksenselskap. Skal begynne på Isfolket nr 31 i dag nå, så du får hadet bra! I NEED YOU JOSEPH MULREY M
Mona B.

 


 

Tirsdag 18. juni 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg sett Chesney Hawkes med "The one and only"! I love it! Har skrivi brev til Kent i dag. Han er dritkuuuuuuul! Har så jævla vondt i huet nå så jeg må sova. Skal på skolen i morgen! I LOVE YOU JOE!
Mona B.

 


 

Onsdag 19. juni 1991 - SKOLESLUTT -

Kjære Joe!
Leverte bøkene i dag, eller pappa da. Ble kjørt til skolen, ble satt av ved Kjell selvfølgelig, som selvfølgelig ble sammen Lonja med en gang Hjørdis var ute av bildet. 
 

Hvor mye må jeg tåle egentlig?

I LOVE JOE!
Mona B.

  

 


  

Torsdag 20. juni 1991

Kjære Joseph!
I dag lå jeg og leste ut en hel bok på morgenen. Deilig. Er snart ferdig med nr 34. Ligger oppe på mitt rom i dag.

I want you Joe, and I need you so much! I love you you see. Hello you fool, I LOVE YOU!

Mona B.
 

 


 

Fredag 21. juni 1991

Kjære Joseph!
I dag sov jeg leeenge. Må se å få sendt brevet til Kent og skrive til Rick og Helga. Jeg ligger "behind scheduels". Tror jeg vil lese Romantikk eller skrive brev nå jeg! Det er så coolt! Men hadet bra så lenge. Hello adorable, I LOVE YOU!
Mona B.

 


 

Lørdag 22. juni 1991

Dear Joe! I don´t have much to write about today. I have been watching MTV as usual. I have written to Rick and drawed a bit. I LOVE JOSEPH!
MB.

 


 

Søndag 23. juni 1991

Kjære Joe! I don`t have much to write about today either. My life isn`t that interesting! I was  were out today with my friends, that`s all. OK! I LOVE YOU JOE!
Mona B.

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

Ukas Topp 20R.E.M er fortsatt en favoritt!

 

#blogg #blog #bursdag  #tomjerry #tom #jerry #is #godis #cola #isfolket #chesneyhawkes #theoneandonly #skoleslutt #sommerferie #brustenkjærlighet #forsmådd #forelsket #nkotb #joe #joey #joseph #projisering #english #engrish #mysocalledlife #teen #ramblings #tenåring 
 

2 kommentarer

dullfullness

03.03.2016 kl.08:51

Herregud! Senza Una Donna!

Jeg er ikke Joe, but Hello you fool! I LOVE YOU!

Mona Korsell Bønke

03.03.2016 kl.09:31

dullfullness: Det var den kjedeligste sangen jeg visste! Elsket å tullesynge til den! Hehe! =D

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits