Hørte du på Ti i skuddet?

 
Tond Viggo og Trond med Rappe pølser lå på topp denne uka i Ti i Skuddet!

 
 

Mandag 24. juni 1991

Kjære Joe!
I dag våknet jeg kl. 1 på dagen, leste til ca. 2, halv tre, spiste middag i 4 tiden og gikk ut. Var nedom Hedda, men hu skulle bort så jeg leste litt i bok nr. 37 av Isfolket. Etterpå gikk jeg ut litt. Så Twin Peaks hos Hedda. Må kjøpe TOPP i morgen! I LOVE JOE!
Mona B.

 


 

Tirsdag 25. juni 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg ikke no` særlig å skrive om. Var sammen med Hedda, Milla og Runa. Altså de vanlige. Vi vela rundt over alt. 

I LOVE JOE M M!

Mona B.

 


 

Onsdag 26. juni 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg og Tina i Askim, for jeg skulle ta av hele laska + at jeg skulle ta stingene mine. 20 stk i alt. DET gjordet vondt det! Fytterakker`n! Etter at vi kom hjem var jeg sammen med Hedda, Runa og Milla. De dreit seg ut for Curt Thomas og Sondre! Morsomt! I LOVE JOE!
Mona B. 

P.S. Anita ringte

 


 

 


Beste radiounderholdningen med Vidar Lønn Arnesen som programleder!
 

Torsdag 27. juni 1991

Kjære Joe!
Today I`ve been busy! Jeg, Milla og Hedda har vela rundt i nesten hele dag. Kjøpte 2 Sombreros poser i dag - og to pimper. 

Så på "Skate or die" i dag. Selvfølgelig gikk  jeg glipp av Chesney Hawkes "The one and only" på 10 i skuddet i dag! Pinlig! Anita ringte.
I LOOOOOVE U JOE!
Mona B.

 


Var ikke immun mot sjarmen til Christian Slater heller, husker jeg!

 


 

Fredag 28. juni 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg sovi lenge! I flere timer ekstra! KØDDA! Men helt til halv 2. Guro fyller 19 år i dag og har fest! Med musikk deretter også! Coolt! Skal til Sverige om 1 uke! Gleder meg vilt. Detta blir gøy! I LOVE JOE!
Mona B.

 


 

Lørdag 29. juni 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg i bursdag hos Hedda fra kl. 12. Rakk å høre Chesney Hawkes på radio først med "The one and only"! Wish you where here! I love you Joe!
Mona B.

 


 

Søndag 30. juni 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg vært på Sandstangen og "sola" meg. Jeg leste mens Hedda og Runa bada. Iskaldt vann. Gleder meg om en uke, da vi reiser. I LOVE JOE.
Mona

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

Ukas Topp 20 

#blogg #blog #tenåring #tenårene #sove #lenge #sommerferie #isfolket #twinpeaks #topp #vela #deteretord #i #indreøstfold #tiiskuddet #vidarlønnarnesen #nostalgi #minner #musikk #mimre #trondviggotorgersen #rappepølser #oppogned #pimp #deterensaftis #mrfreeze #sombreros #godis #snacks #skateordie #film #sandstangen #iskaldt #vann #juni

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits