SPORTS RAGE og stekt flesk!

 

Mandag 1. juli 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg hos fysioterapeut i Mysen! Etter jeg kom hjem så jeg på MTV til ca. kl. 2 da det jævelige EUROSPORTdritten kom tilbake istedenfor MUSIC TELEVISION!


FUCK I HATE THOSE WHO DID IT!  


I LOVE JOE!
Mona!


 

Tirsdag 2. juli 1991

I dag har jeg vært i badekaret i 2 timer! Der leste jeg ut Isfolket nr. 39. Driver nå på 40. WOW, eller! Skal til fysioterapeut i morgen, men jeg har ikke fått trena noe særlig. Det gjør forbaska vondt å strekke ut beinet.
I LOVE JOE.
Mona B.

 


 

Onsdag 3. juli 1991

Umenneskelig varmt, dro på stranden etter å ha vært hos fysioterapeut. Ble ordentlig solbrent! Bada lenge.I LOVE JOE
Mona B.

 


 

Torsdag 4. juli 1991

Kjære Joe!
Det er like forbaska varmt i dag + litt til. Var på stranden fra 12-6 i dag og jeg må si at det holdt. Er helt stekt altså. Nå må jeg sove.

I LOVE JOE!
Mona B

 


 

Fredag 5. juli 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg først på Sandstangen, eller Steinstangen som Per kaller det. Etter det i 6 tiden dro vi til SVERIGE! Det er kuult her, men litt masete. Jeg er helt STEEEEEEEEKT.
I LOVE JOE
Mona B

Rosaskjær som minnet om meg den gang i solen!

 

 


 

Lørdag 6. juli 1991

Kjære Joe!
I dag dro vi ned til stranden etter vi hadde spist. Når vi skulle hjem så vi en deilig Tysker i en rød Mercedes. I LOVE JOE!

 


 

Søndag 7.juli 1991

Kjære Joe! 
I dag sov jeg kjempelenge. Var ikke med til stranda, men bada med Magnhild og Per på kvelden. Det var gøy!
I LOVE JOE
MB

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

Ukas Topp 20

 

#blogg #blog #tenåring #sommerferie #latedager #sove #lenge #hatersport #sinne #sint #MTV #music #is #life #sol #varme #strand #solbrent #bade #badenymfe  #sandstangen #øyeren #sverige #ferie #hytte #hyttetur #familieferie #boyspotting #tysk #sjarmør #mercedes #nattbad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits