I LOVE JOE and ....!

 

Mandag 8. juli 1991

Kjære Joe!
I dag sto jeg opp til frokost. Etter det hadde vi kurong-turnering. I kveld har vi bare bada ca. 1 time for Morgan og Per er så jævla dumme. Per gjemte seg under senga til Margrete mens jeg skifta!

 

Åhhgrrrr!!!!!

 

I LOVE JOE.
Mona B

  


 

Tirsdag 9. juli 1991

Kjære Joe!
I dag var vi i Sunne. Jeg, Magnhild, Margrete og Per. + mamma og Karolin selvfølgelig.

Jeg tror de svenske folkene som så oss trodde noe spesielt. Hint, hint! Skjønner?

Per fortalte en spøkelseshistorie i stad og da skvatt jeg skikkelig!
I LOVE JOE and .....!
Mona B


 

Onsdag 10. juli 1991

Kjære Joe!
Ettersom det regna både i går og i dag og at strøm/vann ble borte i dag igjen reiste vi likesågodt hjem! Synd, for jeg begynte akkurat å interessere meg for Per igen. I dag satt jeg siden av´n tre ganger i berg-og dalbanen på tivoliet vi var på på hjemveien! 
I LOVE JOE!
Mona B


 

Torsdag 11. juli 1991

Dear Joe! How are you doin`? I dag har jeg ommøblert rommet mitt. Trives bra allerede! Har hørt mye på radio idag. Radio FF, Ti i skuddet, eller ungdommens radioavis hvis du vil! Det skal jeg gjøre oftere!
I LOVE JOE!
Mona B

 

Ironisk nok var HYTTETUR med Bjelleklang denne ukas nr 1!

 


 


 

Fredag 12. juli 1991

Kjære Joe!
I dag rydda jeg ferdig rommet mitt! Magnhild kom til meg. Vi møtte Hedda ute og så dro Magnhild hjem, og jeg, Hedda og Bente sykla rundt og vela! Ikke så givende dag, akkurat, men det får jo gå!
I LOVE JOE!
Mona B


 

Lørdag 13. juli 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg og kjøpte Bravo og Månadens Poster. Det var NKOTB i begge nemlig!

Åhh, en kjæreste måååå jeg ha! Hmmmmm!

I LOVE JOE!
Mona B


 

Søndag 14. juli 1991

Kjære Joe! 
I dag har jeg pussla med NKOTB minipermen min! I LOVE THEM!

I dag gjorde jeg no` dumt. Jugde om meg og Per. Æsj, så dumt!

I LOVE JOE!
Mona B

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

Ukas Topp 20

 

#blogg #blog #sommerferie #sove #lenge #kurrong #bade #brødre #teite #Sunne #forelskelse #tenåring #hormoner #spøkelseshistorier #tivoli #bergogdalbane #radioff #tiiskuddet #ungdom #ungdommensradioavis #radio #p3 #nrkpetre #bjelleklang #hyttetur #kjæreste #lengsel #løgn
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits