A Royal Crush!


Bryan Adams satte stemningen på VG-lista Topp 20 med romantiske "Everything I do, I do it for you."
 

 

Mandag 15. juli 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg ikke sovet så veldig leenge, men helt til 12! (Eh, bra ell!) Jeg, Hedda, Bente og Silje var på Sandstangen og bada. Det var ganske kaldt egentlig. Hedda dro ned badedrakta og strippa. Vi fikk latterkrampe selvfølgelig! Ha, ha!
I LOVE JOE!
Mona B.

 


 

Tirsdag 16. juli 1991

Kjære Joe!
Det hendte ikke noe spesielt merkverdig i dag, så det er lite å skrive om. Det er fortsatt STYGT vær her nå, og det er kjedelig. Gleder meg til å møte Emil, som jeg har hørt SÅÅÅ mye om!
I LOVE JOE!
MONA B.

 


 

Onsdag 17. juli 1991

Kjære Joe!
I dag fikk jeg TOPP av mamma! Ikke dårlig. Morgan RØYKER! Jeg er ærlig talt sjokkert! Det hadde jeg ikke trodd han skulle begynne med igjen. Har prøvd å tegne Chesney Hawkes og holder på med Joe.
I LOVE YOU JOE!
Mona B.

 


 

Torsdag 18. juli 1991

Kjære Joe!
I dag sov jeg til 11 på dagen, men i morgen blir det tidligere! Vi gikk tur med Tarot i dag. Jeg skal sove hos Bente i dag, og det skal Hedda også! Vi får en søvnløs natt! 

I LOVE JOE!

Mona B

 


 

Fredag 19. juli 1991

Kjære Joe!
I dag våkna jeg i 11-tiden igjen! Jeg lå urolig hos Bente, for jeg lå ikke no´ godt! Men i dag har jeg kjeda meg dødsmye.

I morgen skal jeg se på reportasjen om Haakon Magnus Rex! Han fyller 18 i morgen!

I LOVE JOE!
Mona B

 


 

Lørdag 20. juli 1991

Kjære Joe!
Gratulerer med dagen, kronprins Haakon Magnus! Så på han på TV flere ganger i dag.

Herlig!

I LOVE JOE!
Mona B.

 


Tenk om man som vanlig jente kunne kapret drømme(kron)prinsen`a? Men det går jo ikke! Eller?

 


 

Søndag 21. juli 1991

Kjære Joe!
I dag våknet jeg ikke før 0600! Og sovna allerede 0200! Veldig gøy! Ha, ha! Har kjøpt Romantikk og Starlet. I LOVE JOE. 
MB

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

Ukas Topp 20

 

#blogg #blog #sommerferie #sove #lenge #sandstangen #strippa #badedrakt #latterkrampe #TOPP #røyk #tegne #chesneyhawkes #joe #haakonmagnus #kronprins #krompen #bursdag #18år #kongelig #royal #crush #romantikk #starlett

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits