Jeg hater uvenner!

 

Mandag 22.juli 1991

Kjære Joe!
I dag sto jeg opp kl. 07. Jeg skulle til fysioterapeut. Der ble jeg helt mo i knæra! Ekkelt. Gikk lang tur med Larris i dag også. Bra ell?
Onkel Jahn og tante Solvor var her i dag.
Skal på Tusenfryd med Bente, Hedda og Runa i morgen! 
Mona B.   I LOVE JOE!

 


Larris the dreamdog!


 


 

Tirsdag 23. juli 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg , Hedda, Runa og Bente på Tusenfryd. Der så jeg DEN deilige gutten flere ganger. Han var deilig han! Jeg døper han til Kent!

Hedda gikk og "grynta" i fjeset på et par folk, og det var ganke pinlig, egentlig. Jeg og Bente lata som ingenting.

I LOVE JOEY-JOE!
Mona B.

 


 

Onsdag 24. juli 1991

Kjære Joe!
I dag var jeg først hos f.terapist i Mysen kl. 0900, og så måtte jeg til Askim Sykehus etterpå kl. 1200, men selvfølgelig måtte jeg vente i 2 timer!!! Kjedelig. Jeg er ganske lei meg i dag, for jeg er ikke helt venner med Hedda i dag. Jeg hater uvenner!
I REALLY LOVE YOU, JOE!
Mona B

 


 

Torsdag 25. juli 1991

Kjære Joe!
I dag jobba jeg fra 1 til 5. Pappa skylder meg nå 101, nei 110 kr. Er venner med Hedda igjen, delvis, vi krangler stadig. I morgen skal jeg, Hedda, Runa og Silje på Sandstangen hvis det blir pent vær. Det er spådd pent i hvertfall!
I LOVE JOE!
Mona B.

 


 

Fredag 26. juli 1991

Kjære Joe!
Var å blei hebba i kneet i dag! Så jobba jeg til kl. 100, så nå skylder fatter`n meg 170 kr! Etter det, kl 300, dro vi på stranda, jeg Runa, Hedda og Silje.

Når vi skulle gå kom Håvard M + Co. så vi blei litt til.

Jeg punkterte og gikk nesten helt hjem!
MB  I <3 JOE!

 


 


  


 

Søndag 28. juli 1991

Kjære Joe!
I dag har det vært en utrolig kjedelig søndag! Har ordnet ferdig coveret til "Monas Leksebok"!!

Blei fornøyd!

I LOVE JOSEPH M.M!
Mona B

 


Et godt stykke collage om jeg så får si det selv. Og det får jeg jo!
Hvem kjenner du igjen her?

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

 

Ukas Topp 20 

#blogg #blog #sommerferie #fysioterapi #fysio #moiknæra #tur #walkthedog #tusenfryd #deilig #deilige #gutter #guttegal #forelska #gal #leimeg #uvenn #uvenner #jobb #tenåring #ungdom #sandstangen #vær #pentvær #spådom #sykle #sykkel #punktert #pusur #skoledagbok #collage #vglistatopp20

Én kommentar

charlotte79

08.03.2016 kl.23:43

Skjønte først ingenting av innlegget... Så leste eg inforn om deg... :)) Digget den, så her må eg lese mer :)) hihi

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits