Jakten på krøller og den kjekke gutten i Sverige


Husker du denne melodien?
 

Mandag 5. august

Kjære Joe!
I dag våknet jeg i 10-tiden og hadde fått beskjed om å ringe til Hedda, men hun sov hos Bente. Derfor lyttet jeg heller til Radio OSLOFJORD! I dag dro jeg, Silje og Bente til Sandstangen og bada i ca. 1 kvarter for det blåste!
I LOVE JOE!
Mona B.

 


 

Tirsdag 6. august

Kjære Joe!
I dag regna det for første gang på kjempelenge. Egentlig ganske deilig!
Helle har bleika håret til hu fikk kjøttsår i huet. Hadde til og med tenkt til å "flinte" seg, og bruke parykk.

PINK er DØD! STAKKARS! Han ble bitt ihjel av en schäfer. 

I LOVE JOSEPH M.M.
Mona B.

 


 

Onsdag 7. august

Kjære Joe!
I dag jobba jeg fra halv 12 til halv 2. Pappa skylder meg 590,- WOW! Men når New kids regningen er betalt skal jeg få TV. For mine penger selvfølgelig. I morgen er det siste dagen jeg passer Mads denna uka! Kuult! Neste uke skal jeg kanskje komme til Elin! 
I LOVE JOE!
Mona B.

 


 


Et særs smigrende bilde!
Dette er nok fake krøller, men alle vi med flatt hår drømte om permanent!

 

Torsdag 8. august

Kjære Joe!
I dag hadde jeg tenkt til å ta å permanent, også har ikke Helle spoler! Derfor lånte jeg av Karolin, men jeg trenger minst 120 og hu hadde 54 stk, veldig forskjellige. Kjedelig. Skal spørre om å få låne av Solvor Z. 
I LOVE JOE!
MB

  


 

Fredag 9. august

Kjære Joe!
I dag var jeg våken i 9-tiden. Helt utrolig! I dag reiste jeg til Sverige sammen med Tina, Ove og faren dems, og er nå på den (eh) store hytta dems. Men her er det veldig koselig! Helt sant! Men nå er kl. kvart over 11 og vi skal sove.
I LOVE JOE. 
Mona B.


Den lille koselige stugan i skogen

 


 

Lørdag 10. august

Kjære Joe!

I dag var jeg og Tina vitne til barnedåp i det fri, og det var den deilige gutten, og jeg fikk bilde. Supert. Han jobba ikke på stasjonen i dag. UHU!
MB.  I <3 JOE

 


Vi rusla tur og kom over en dåp. Det ser ut som presten står på vannet.
Hvem vet, han hadde sikkert direktelinje opp, så det KAN jo være han hadde lært teknikken?
 

 


 

Søndag 11. august

Kjære Joe!
I dag har jeg skrivi brev sammen med Tina hjemme hos henne. Mam & pap mistenker Morgan for å røyke! UFF
I LOVE JOE!
MB

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

 

Ukas Topp 20

 

#blogg #blog #sommerferie #ung #ungdom #tenåring #radio #radiooslofjord #sandstangen #øyeren #strand #bade #kaldt #hår #sveis #flintis #sår #parykk #pink #jobb #penger #tv #barnevakt #lillebror #permanent #krøller #spoler #sverige #hyttetur #koselig #kos #hygge #barnedåp #naturen #natur #kjekk #gutt #guttegal #paparazzi #brev #skrive #mistanke #røyk
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits