Jeg skal opptre på MORTIFIED OSLO!

 

Dette dagbokinnlegget inneholder skamløs selvpromotering, men er ikke sponset!

 

Det originale konseptet kommer fra "Junaiten" som mormor kalte det.
 
 
23. mars 2016
 
Kjære dagbok,

I går fikk jeg e-post fra Rikke i Mortified Norway, og hun sa hun skulle se over det innsendte materialet i løpet av kvelden. Men hu har trua på meg da, så vi skal nok komme frem til en bra greie.

Helt siden jeg så Mortified Nation første gangen har jeg vært helt supergira på å få delta, og selv om jeg var ganske hung over på audition, klarte jeg å formidle noe som gjorde at de ble interessert i min historie. De lo godt i allefall! Jeg bare håper det kommer noen og ser på, hadde vært litt kjedelig om man sto der og bretta seg ut og blottla seg og ingen gadd å se på! Litt som den gangen i Thailand på bar i det litt tvilsomme distriktet. 
 
Hun nevnte også i mailen at jeg måtte invitere venner og kjente, for billettene var i ferd med å bli UTSOLGT allerede! Jeg så i allefall at alle earlybird-billettene var revet bort, så det lover jo godt! Hadde jo vært kuult om de måtte bytte til større lokale! 
 
Nå er det akkurat en måned (minus 1 dag) til det braker løs, god tid til at sommerfuglene kan bygge rede i magen og formere seg sånn passe. Herreminhatt, skal jeg endelig få mine "15 minutes of fame"? Shit, er bare glad hvis noen flirer jeg assa!
 
Det skal være på et sted som heter HvaSkjer på Torshov, det er visst et relativt nytt sted som har fokus på kultur og eventer, så sånn sett passer jo Mortified midt i blinken! Jeg har aldri vært der før, så blir morsomt å se det -fra scenen første gang! 
 
Nå får jeg vel gå i gang med å late som om påsken er en trivelig familietid, kanskje smelle opp en kylling eller tre, få datteren min (!) til å lage noe nytt og gult og kuult! (I mellomtiden snurrer tanken om stage light og stage fright i bakhodet....)

Klem, Mona
 


 


#blogg #nåtid #mortifiednation #mortified #mortifiednorway #oslo #hvaskjer #opptre #dagbok #utlevere #røpe #avsløre #pinlig #kleint #morsomt #scene #skrekk #selvpromotering #humor #moro #gøy #event #humorkonsept #billetter #førstemanntilmølla #premiere #22april #latter #tilbakeblikk #90tallet #nittitallet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits