Jeg sverger ved Håvards kjærlighet til meg...

 

Mandag 9. desember 1991

Kjære Joe!
I dag hilste Håvard på meg og jeg på ham. Hmmm! Nei! OK! I morgen er det tyskprøve og Mona kan omtrent 0+0,1! Saklig. Har "krølla" håret! Håper det holder til i morgen! Var hos Jan i dag sammen Aagot. Hun kjøpte silkebånd! I LOVE HÅVARD!
MB

 


 

Tirsdag 10. desember 1991

Kjære Joe!
I dag var det deutschprøve! Var på klubben sammen Aagot i dag. Håvard var der!! Jeg prata med Emil om Silje! Han er gææern etter hu, det er helt sikkert! Tenk om Håvard begynte å prate mye med meg da! Da aksla jeg prate tilbake. O dundre!
I LOVE HÅVARD!
MB

 


 

Onsdag 11. desember 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg vært tomato! "Alle" skulle ha meg bort til Håvard etter at hele klassen min omtrent hang ut av vinduet og ropte HÅVARD eller MONA! Vi sa hei til hverandre når han skulle med bussen og når bussen kom på hjørnet hilste visst Håvard!
LOVE HÅVARD!
MB

 


 

Torsdag 12. desember 1991

Kjære Joe!
I dag virket det som Håvard ikke liker meg i det hele tatt! Men i går ble han mobbet på bussen, så kanskje det var derfor! Men i dag har jeg slutta å spise godt på hverdagen. Jeg sverger ved Håvards kjærlighet til meg at jeg skal klare det! Jeg skal ned til xx kg maksimum. 
I LOVE HÅVARD!
MB

 


 

Fredag 13. desember 1991

Kjære Joe!
I dag gikk vi Lucia på skolen og Mona holdt på å snuble over Håvard! Etterpå i dag gikk jeg og Silje tur. Da møtte vi først Håvard og Buggen! Så møtte vi Dengsta`n og så møtte vi Oddleif og Jan. Hvor er Emil?
Jeg elsker Håvard!
MB

 


 

Lørdag 14. desember 1991

Kjære Joe!
Dette har vært en fin lørdag! Jeg har nemlig sett Håvard i dag!! + Emil, Jan, Oddleif, Dengsta`n og Buggen da! Jeg elsker deg Håvard!!
MB

 


 

Søndag 15. desember 1991

Kjære Joe!
Jeg har hatt en helt vanlig søndag! Håvard var her her, men selvfølgelig var det bare Silje som så`n! Jeg elsker deg!
MB

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

 

Ukas Topp 20 

#blogg #blog #ung #tenåring #forelskelse #småøyeblikk #håp #blikk #hilse #erta #mobba #godteslutt #sverge #oppleggtilfail #godhelg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits