Jeg vet ikke om jeg tør å gi`n det!

Følg meg på FACEBOOK for å få siste nytt!

 


We`re talking `bout the colour of love...
 

 

Mandag 16. desember 1991

Kjære Joe!
I dag var Håvard på skolen, men jeg så`n knappest! Jeg jobba fra 2-4.30 i dag. Jeg har skrivi julekort til Håvard, men jeg skal ikke sende det enda! I hororskopene våre står det no` som matcher med oss! Jeg gleder meg til i morgen! I LOVE HÅVARD!

MB

 


 

Tirsdag 17. desember 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg heller ikke sagt hei til Håvard! Jeg må hilse i morgen! Jeg har vært på Morenen i dag, og der kjøpte jeg julegaver.

Jeg kjøpte et hjerte med GOD JUL på til Håvard, men jeg vet ikke om jeg tør å gi`n det!

I LOVE HÅVARD.
MB

 


 

Onsdag 18. desember 1991

Kjære Joe!
I dag har jeg sett Håvard, men fortsatt ikke hilst. Jeg må ha tatt feil av ham! Han er nok ikke interessert i meg! Men gave og kort skal`n få! I dag så jeg Frida - med hjertet i hånden! Ganske fin! I LOVE YOU HÅVARD!
MB

 


 

Torsdag 19. desember 1991

Kjære Joe!
I dag hilste Håvard på meg! Det var på tide!! Hadde den sjansen til å gi`n gaven, men tror du Mona har med den? Neida! Men i morgen da! Eller? Jeg skal synge i kirken i morgen. Jeg elsker deg høyt Håvard! Anita ringte, kommer kanskje i morgen! I LOVE HÅVARD!
MB

 


 

Fredag 20. desember 1991

Kjære Joe!
I dag sang vi i kirka, og jeg har gitt gave til Håvard, Vel, egentlig ga jeg den til Tanja som skulle gi den til Emil som igjen skulle gi den til Håvard. Jeg lurer på hvordan han reagerte! 
MONA ELSKER HÅVARD!
MB

 


 

Lørdag 21. desember 1991

Kjære Joe!
En helt normal lørdag uten noe spor av Håvard!

Gledelig nyhet! Jeg veier nå xx kg og er på vei nedover! Keep on in Christmas!
I <3H!
MB

 


 

Søndag 22. desember 1991

Kjære Joe!
Har vært en vanlig søndag. Fikk vite i dag av Tanja at han hadde fått presangen og synes den var fin!! ÅH!
I LOVE HÅVARD!
MB

 


Disclaimer: Av hensyn til personvern har jeg endret navnene til de medskyldige i min fortid.

 

 

Ukas Topp 20 

 

 

#blogg #blog #ungdom #ung #tenåring #forelskelse #lengsel #lengter #snartjul #julegave #hjerte #godjul #gave #glede #forhåpninger #spenning #klein #kleint #tadenringogladenvandre #fradenenetildenandre #stolt #gåttned #sjukihodet #feilfokus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits