Nymfeparakitten var driitsøt akkurat som brevvennen fra Brasil

 

FØLG MEG!

 

 

Skjønhaug
3. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag kom Silje før jeg hadde stått ordentlig opp! Vi vela rundt en lang stund før vi gikk ned til Silje og så resten av politiskolen nr 6. Kuul! 

Etter det gikk vi en liten tur med Tarot samtidig som vi posta no` frikort. Så gikk jeg hjem og spiste, så ble jeg med Silje, Bente, Marte og Nora på trening.
Tina ringte før jeg gikk og spurte om jeg ville være med på kino og se "Hot Shots", og det ville jeg!
Det var meg og Tina, Odd Jon og Per. Filmen var driiitmorsom, jeg lo meg ihjel!! (Omtrent, jeg lever jo enda!)
  

Nymfeparakitten til Tina, Nikko, er driitsøt, likeledes hennes brevvenn fra Brasil, som ligna på Jordan Knight! Vel, nok om det. Har dessverre ikke sett deg i dag!

Jeg elsker deg!
Klem, Mona.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits