Mine venners hjerte-affærer!

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

 

 

Skjønhaug
4. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag sto jeg opp klokka 9, for jeg skulle åpne butikken. Jeg jobbet hele dagen, og nå skylder "Dad" meg eh.... 340 kr!! Kuult!


En liten formue for en 15-åring i 1992

 

Silje kom til meg i butikken og var der til jeg stengte.

Jeg begynte på en ny bok i dag, nei, jo, i dag, som heter "Hjertets Magi". Det er nr 142 i Stjerneserien. Den er kjempefin! (Hittill!!)


Stjerneserien så slik ut. Fant ikke bilde av riktig bok.
Har du lest klissete romaner av denne typen i din ungdom?


 

Silje har begynt å gå litt sammen med Lisa etter at jeg dro til Askim Kino med Tina. Jeg tror hu blei fornærma og vil hevne seg litt! Hu er visst fortsatt interessert i Ulrik, og i... Håvar! Slapp av, ikke i deg, men i Håvar Larsen!! Am I happy or what?!

Men nå er det ikke mer enn i morgen igjen, så kan vi sees! (Det spørs jo hvor mye du har lengtet da!)
Men, som du nok vet; jeg elsker deg!!

Klem, Mona.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits