Jeg har risset "H" inn på hånda mi!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK!

 

 

Skjønhaug
5. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag sov jeg til kl. 13.00. Det var deilig, for i morgen er det opp og hoppe kl. 07.00. Men som jeg gleder meg til i morgen!

Da får jeg endelig se deg, noe som jeg har gledet meg til i 14 dager!! Jeg elsker deg så høyt! 

Jeg har risset "H" inn på hånda mi!! Det gjorde vondt, men for deg gjør jeg alt.

 

 


Kunne ha gått helt crazy og rissa inn slektstreet, men det ble altså med en liten "H".
 

 

Silje var sammen Lisa i dag , så jeg gikk tur sammen med Bente. Det gjorde ingenting for hu er grei og fin å prate med. Vi kan prate om alt! Jeg skulle ønske at Silje ikke var så dominerende og at hu ikke blei så fort sur. Jeg må bestandig veie hvert ord på "gullvekten"!

Nå har jeg veldig vondt i hodet, og det håper jeg går over når jeg legger meg til å sove. Hjertets Magi er fortsatt like fin! Nå skal jeg bare pakke ranselen og så skal jeg legge meg! Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits