Jeg blir sinna som en furie!

 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

 

Skjønhaug
6. januar 1992

Kjære Håvard...

Du kan tro jeg er sinna på deg! 

Hvis du skulka i dag, så... men antageligvis var du vel syk stakkar liten! Jeg er så utrolig glad i deg skjønner du, og nå har jeg venta i 14 dager på å få se deg min lille elsklige duttelutt. Både Tina og Linn Therese hadde en så god idè! Be deg med på kino og sette oss bakerst på klinebenken! Enkelt og greit! For dem ja, men i realiteten går det ikke med mindre du slår deg kraftig i skallen! For all del, skad deg aldri! 

Så på "Indiana Jones og the lost temple" eller no` sånt hos Silje og Bente i dag. Kurt var også hjemme. Gud for en ekkel (!!!!!) film!! Med krypdyr til 1000!! ÆSJ!

 
Det var ikke få slanger og krypdyr i den filmen assa!
 

Men selv om jeg ble hos Silje og Bente til kl. 23, ble ikke mutter`n eller fatter`n sinte. Bare irriterte! Forståelig, men fatter`n skravla i fonen!!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits