The waiting game

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

  

 

Skjønhaug
7. januar 1992

Kjære Håvard...

Håper du forstår å pelle deg på skolen i morgen for jeg dør av hjertesorg! Har jo ikke sett deg på 14.. nei 16 dager eller mer! Please- bli frisk, for jeg vet at du ikke har skulka i to dager, det vet jeg.

Jeg forsov meg til 8.00 i dag, men jeg kunne likegodt ha blitt i senga! Jeg lå og leste ferdig "Hjertets Magi" i går og la meg ikke til å sove før 03.00 eller 04.00 på morgenen. Nå skal jeg bare lese noe småtterier i Romantikk før jeg legger meg. Jeg er ganske trøtt.


 


Romantikk var midt i blinken til å fyre oppunder tenåringskjærlighet!
 


Er det rart man trodde livet skulle være som i en kjærlighetsroman?
 


 


Var det noen som sa eiesyk psykopat?De flotte føljetongene på coveret av bladet gjorde jo at man bare MÅTTE kjøpe neste blad!
Og bestemor er jo så søt!


 


Åh, om det bare kunne vært meg! Hei vent, det fikk vel ikke så god avslutning? Det ER jo meg!
 


 

Jeg ønsker meg forresten ny klokke! Eller ny? Har jeg no`n da? Nei, nettopp! Jeg ønsker meg en med stor urskive! Men mest av alt i verden ønsker jeg at Håvard blir frisk og kommer på skolen i morgen og at han er glad i meg!

Gud, Håvard, som jeg elsker deg! Over himmelriket!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits