En annerledes bursdagsgave

 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

 

Skjønhaug
9. januar 1992

Kjære Håvard...

I dag har vært en helt forferdelig skoledag. Jeg er så støl at jeg skulle tro jeg hadde blitt hoppa og trampa på. Du var på skolen i dag, og du hilste en gang. Ina sa du så på meg en gang også. Vi, Silje og jeg, møtte Oddleif etter skolen i dag, og da kom vi inn på bursda`n din.

Oddleif sa at det ble vel for tungt å sende meg, og jeg sa at da ville Håvard bli skuffa hvis jeg sendte meg. Da svarte Oddleif så flytende at det virket som om du ikke ble skuffa!! (Hadde blitt da!) Lurer på om du liker meg?

Tine og Maggen spurte deg idag igjen om du var sammen meg. Men du svarte selvfølgelig fortsatt nei. Uheldigvis for meg. Jeg, Silje, Nora og Madelene besøkte Bente i dag. Prata med Gina også. Begge to var trøtte. Stakkars! Hils på meg i morgen a Håvard? Pleaaaaase? Håper du skal på klubben. Jeg elsker deg så høyt!

Klem, Mona

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits