Når venninnene dine holder liv i håpet!

 

 

Skjønhaug
!0. januar 1992

Kjære Håvard... 

Hmmm... Nå blir det vanskelig å få med meg alt som har hendt. Silje sov hos meg i går. Da vi våkna i dag stressa vi verre. Eller jeg i hvertfall.

Jeg hilste på deg i dag på skolen. Du var litt flau, for det satt så mange der. Vel, på klubben  i dag, nei forresesten jeg må jo fortelle om etter skolen. Emil kom opp og henta deg med ned til Jan, men dere begynte ikke å gå før vi kom og vi ble gåendes rett bak dere! Gjett om jeg fikk høre det óg! Alle vi møtte bemerka det!! Pinlig! Vel, vi gikk bak dere helt ned til stasjon!

På klubben i dag har Silje og Nora drivi og erta meg og prata til deg i hele kveld. Du viste Nora hvor jeg var, for hun spurte om det, og samtidig spurte hun om du likte meg! Du svarte visst ingenting, men ble rød, og bare sto og så på Nora! Ååhh.. jeg håper du liker meg. Silje sa at det var plass ved siden av meg og du holdt på å sette deg! Hvorfor gjorde du det ikke? Men jeg skjønner deg, for det er flaut når vi blir erta! Det vika som du så på meg flere ganger! Håper du likte det du så!!
Det var bare du, Buggen og Emil fra "gjengen" som var der, men jeg savna ingen. Jan har lagd en kul vits. "Alle barna lekte cowboy og indianer, men ikke Gunn for det var hennes skalp!!!" Fin eller?

Vel!! Jeg har fått altfor mange kviser! Saklig, men de forsvinne!! I morgen er det første konfimasjonsmøte, jeg gruer meg.

Men som jeg elsker deg Håvard! Elsker du meg? Nå må vi begynne å prate! Nora sier at du er interessert i meg! 

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits