Det kjipe livet i feberrus...

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

 

Skjønhaug
11.januar 1992

Kjære Håvard,

Jeg orker ikke å skrive en hel side i dag, for jeg er syk med høy feber! Har ikke sett deg i dag, men jeg var i Askim på BK. Godnatt!
Jeg elsker deg!!

Klem, Mona

 


 

Skjønhaug
12. januar 1992

Kjære Håvard,

I dag er jeg litt bedre, men har fortsatt feber og får ikke se deg i morgen. Det er til å gråte av, og det gjorde jeg i går òg! Jeg håper jeg blir driittynn og at kvisene mine forsvinner til tirsdag! Godnatt. 
Jeg elsker deg. 

Klem, Mona

 Skjønhaug
13. januar 1992

Kjære Håvard,

Har ikke no` spes` å melde om i dag annet enn at jeg var hjemme og at Emil er interessert i Silje. Det sa`n på lørdag i hvert fall. Nora skal slå opp med Raymond, for hun er interessert i Nils. Forviklinger!
Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 Skjønhaug
14. januar 1992

Kjære Håvard, 

Idag er jeg bedre, og helt feberfri!! Jeg skal ikke på skolen i morgen, men da blir jeg jo frisk i hvert fall! + at vi har 2 timers matteprøve i morgen. Silje hilste deg fra meg i dag, og du hilste tilbake! Takk! Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 


 

Skjønhaug
15. januar 1992

Kjære Håvard,

I dag er siste da`n hjemme på leeenge! Jeg har snakka med Silje, Bente og Ina i dag! Ina savna meg på skolen!! Håper du òg har savna meg!
Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 #blogg #ung #ungdom #syk #feber #lengsel #drømmer #ønskedrøm #forelska #kviser #tynn #kjedelig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits