Så lenge JEG blir lykkelig!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK!

 

Skjønhaug
17. januar 1992

Kjære Håvard,

Hvor var du hen i dag`a? Ikke på klubben i hvert fall! Buggen mente du var hos Kris Robert og spilte data, jeg veit ikke. Håper du tenker på meg og at du liker meg! 
Dengsta`n har tatt permanent og farga håret blått!! Det er for stygt! Nora er nok sammen Raymond igjen. Fint for dem, men er det ikke snart vår (i hvert fall min) tur til å bli lykkelige? Håper det. Hilste ikke på hverandre i dag, men det gjorde vi jo i går. 

Jeg elsker deg så høyt!

Klem, Mona.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits