Hemmeligheten ingen vil dele!

 

 

Skjønhaug
21. januar 1992

Kjære Håvard...

Åhh.... Jeg savna deg i dag! Virkelig!

Nå vet Ina, Silje, Bente, Tanja, Line og Lorna hvem jeg får på nyttårsballet, men ingen vil si det til meg! DET er dårlig gjort det!

Hvorfor var du ikke på skolen i dag? Du er jo så velkommen! Jeg elsker deg nemlig! Ikke bli syk til ballet´a? Please! Jeg vet at du får en 9. klassing, og hu er så heldig at hu ikke veit det en gang! Hmm.... jeg så broren din og faren din, for Jan kjørte bil! (Jeg så bare enden på bilen for Nora sa fra for sent!) Synd!

I dag sa Hærland at han skjønte hvorfor Linn Therese ga meg "S" i forming! Kanskje jeg får det i sløyd òg! Kuult!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cara Commentarius

Cara Commentarius

39, Oslo

Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits